Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita

Asraf Beno confirma un ocult secret sobre els diners d'Isa Pantoja

Isa Pantoja ja ha pres una decisió sobre l'herència que la seva mare no vol deixar-li

Isa Pantoja segueix dins la muntanya russa familiar de la qual no pot baixar, encara que vulgui. Comença una setmana decisiva a la vida d'Isa després del remolí de notícies, emocions i decisions que han succeït els últims dies de la seva vida.

Ahir al matí va ser a 'El Programa de Ana Rosa' per explicar la seva darrera conversa amb sa mare. Després de la compareixença judicial d'Isabel Pantoja i el vergonyós espectacle a l'entrada dels jutjats, Isa mostrava la seva preocupació a la televisió. Feia temps que no sabia res de manera directa sobre la seva progenitora i decidia anar a Cantora a visitar-la.

Isa Pantoja a 'El programa d'Ana Rosa'.
Isa Pantoja, habitual de televisió recolzant la seva mare | Mediaset

Després de diverses hores a la finca i després de comprovar que la seva mare es troba en un dels pitjors moments de la seva vida, Isa P sortia capcot. És un dels personatges més estimats de la premsa del cor, tot i que ho està passant fatal a l'àmbit familiar.

Després d'aquesta primera tempesta, la setmana per a Isa Pantoja acabava de la pitjor manera: amb la informació que la seva mare havia decidit desheretar-la.

La notícia saltava a 'Sálvame' i l'endemà la desmentien alguns periodistes. Ningú sap del cert si és veritat, encara que Isa contempla la possibilitat que la seva mare hagi decidit, en plena depressió, deixar a ella i al seu germà Kiko sense res, quan mori.

Isa Pantoja reacciona davant l'herència de la seva mare

Asraf Beno és el xicot d'Isa Pantoja i aprofita l'embranzida del moment per guanyar-se un sou a 'Viva la vida'. Allà va com a col·laborador una vegada per setmana i exerceix de portaveu de la seva dona.

Ha estat precisament ell qui ha confirmat la reacció d'Isa a la notícia del seu desheretament. Segons Asraf, «A Isa no li importa l'herència. Ella vol estar bé amb la seva mare i la seva família i això de l'herència li és igual».

Isa s'ha quedat molt més tranquil·la després de la seva visita a Cantora. Trista, per veure la seva mare en l'estat en què està, però amb la consciència tranquil·la de ser al seu costat quan la necessita.

Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Asraf Beno
Isa Pantoja té el suport d'Asraf a casa seva | CatalunyaDiari

No han parlat de la suposada herència, ja que Isa P considera que no és el moment i que això és secundari. Segons Asraf, «ella no sap si és veritat o no, però no li dona importància. Li ha xocat...».

Tot i això, la veritat és que caldria veure que es tradueix aquesta herència, tenint en compte la quantitat de deutes que acumula Isabel Pantoja ara.

Isa Pantoja i el suport definitiu a la seva vida

Isa té clar que ara mateix és un pilar fonamental a la seva família trencada. Tenir estabilitat a casa seva, amb Asraf i el seu fill Albertito és fonamental per ajudar la seva mare, encara que sigui des de la distància.

També s'ha erigit en l'única veu corda i assenyada a la família Pantoja. A més, col·laboradora habitual de Telecinco, no té por de fer la seva opinió sobre els drames familiars, però amb respecte i educació.

Fins i tot és l'enveja de la seva cosina Anabel, qui té un perfil més 'baix' i a més a 'Sálvame', fomenten més el xou que una altra cosa. Sigui com sigui, Isabel Pantoja preferiria que ningú de la família anés pels platós a explicar la seva intimitat familiar.

D'altra banda, Isa ja ha anunciat la intenció de deixar la televisió en un futur, però serà a mitjà termini. Ara mateix, com a estudiant, prioritza guanyar-se uns bons diners setmanalment per comentar les intimitats familiars, encara que això l'allunyi de la seva mare.

D'aquesta manera, pensa que ja vindran temps millors, encara que si hem de jutjar pel deplorable estat en què es troba l'artista, esperem que no sigui tard.