Primer pla d'Ana María Aldón.

El menyspreu que Ortega Cano no podrà perdonar a Ana María Aldón

La parella travessa un mal moment en la relació

La tensió entre Ana María Aldón i Ortega Cano ha anat escalant fins al punt de tornar-se insostenible.

Encara que intenten vendre la idea d'una reconciliació, la topada que es va poder presenciar entre la col·laboradora de 'Viva la vida' i la seva cunyada Conchi deixa molt a desitjar.

«A mi, a 44 anys, ja no em llegeix la cartilla ningú», advertia Aldón força emprenyada. Així queda clar que la seva relació amb la família del destre no és la millor i no beneficia gens el matrimoni.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón ja no aguanta més menyspreus de part de la família d'Ortega Cano. | Mediaset 

«Vull deixar clar que al meu germà li desitjo tot el millor, el meu germà no explica res a ningú. Ja fa quatre anys que no vaig a casa seva. Què he fet jo, de dolent?», preguntava la germana d'Ortega Cano en directe.

«El meu germà ha vingut a veure'm ara que m'acabo d'operar. M'agradaria que tingués aquesta llibertat d'explicar les seves coses als germans, perquè jo ja en tinc prou», sentenciava.

D'aquesta manera, deixava caure que en certa manera que Adón el podria manipular i apartar de la seva família.

Fotomuntatge de José Ortega Cano, la seva germana Conchi Ortega Cano i la seva dona Ana María Aldón
Conchi, la germana de José Ortega Cano, confirma els rumors sobre Ana María Aldón. | CatalunyaDiari 

Encara que la guerra entre cunyades ve de lluny, ja que es remunta quan Ana María s'animava a participar a 'Supervivientes 2019'.

Sembla que la dissenyadora volia fer el salt a la televisió i això no va fer gens de gràcia a Conchi, que no dubtava a anomenar-la «filla de puta». Sobretot, perquè creia que Aldón només estava amb el seu germà per interès i volia fama.

Un fet que recentment justificava explicant que estava en un moment d'escalfament i no va estar gaire encertada amb les seves paraules.

Guerra oberta entre Ana María Aldón i Conchi, germana d'Ortega Cano

«Pel motiu que sigui, a tu no t'he caigut bé, ni jo ni la meva família. Aquestes coses salten a la vista, no cal que ningú em convenci», retreia la dona d'Ortega Cano a la seva cunyada.

«Què he fet jo per merèixer-me tantes escombraries?», insistia força molesta. «L'he tractat sempre amb el màxim respecte».

En aquell moment, Conchi decidia tirar més llenya al foc insinuant que la seva relació amb Paco, germà del destre, i la seva dona Justi, també era «dolenta».

Ana María Aldón de perfil plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón s'ha plantejat posar fi al matrimoni. | Mediaset 

«Com tindràs bona relació amb mi, si gairebé no tens relació amb el meu germà Paco», al·legava.

«Això és una broma? Doncs vinga, dona'm les pautes de com he de viure», saltava Aldón perdent la paciència.

«Estic tan farta que no sé per on sortirà. El problema és que estic destorbant. No he vingut al món per satisfer les necessitats dels altres», concloïa la col·laboradora de 'Viva la vida'.

Aquesta actitud de Conchi ha estat criticada fins i tot per la seva neboda Gloria Camila, que feia una bona crítica per les seves paraules.

Muntatge fotogràfic de Conchi Ortega Cano i la parella.
Conchi Ortega Cano mai no ha acabat de portar-se bé amb la seva cunyada. | CatalunyaDiari 

Sobretot, perquè no havia servit per a res de bo, sinó per tensar encara més la situació familiar.

«Igual que vaig dir que Ana María hauria de tractar els temes dins de casa, això està fora de lloc. No fa bé a ningú i menys al meu pare, que crec que és l'important», sentenciava la jove des de 'Ya son las ocho'.

«No soc partidària de rentar els plats bruts fora de casa. Que hi ha vegades que és important aclarir coses, d'acord, però no comparteixo aquesta trucada, ni comparteixo la picabaralla, ni fer-nos cara a cara», argumentava.

A més, Gloria assegurava que no havia pogut parlar amb el seu pare sobre el tema. «No he parlat detalladament amb ell i no ho faré perquè és remoure més temes», apuntava.

«Cada setmana és una cosa nova, sempre estem donant la nota, generant polèmica», comentava.