Primer pla d'Asraf Beno amb el rostre seriós i mirant a càmera

Asraf Beno ja sap que la mare del seu primer fill ha tronat per confessar-ho tot

Asraf, perplex després del dur testimoni d'algú que coneix bé

Asraf Beno s'ha quedat perplex aquest dilluns 24 d'octubre després d'escoltar a El programa de Ana Rosa la seva parella, Isa Pantoja. La peruana ha estat a plató per reaccionar a l'ingrés del seu germà després de l'ictus que va patir el darrer divendres de matinada.

Asraf Beno ha vist com, després de passar les primeres 72 hores ingressat a l'hospital Virgen del Rocío, els rumors circulen sobre el DJ. Molts estan relacionats amb la mare d'Isa Pantoja, qui tenia la intenció de visitar el seu fill convalescent després de patir un ictus que ha deixat el clan Pantoja sense alè.

Un dels temes dels quals s'ha parlat més ha estat la possible visita d'Isabel Pantoja a l'hospital sevillà. Des de l'entorn de la família es va posar el focus a sobre d'Irene Rosales, esposa de Kiko Rivera, en demanar-li a la sogra que no el visités.

Asraf Beno presencia l'enuig de la seva noia després de la notícia de Kiko Rivera

Després de la nul·la relació que manté Kiko Rivera amb la seva mare després de Cantora: La herencia envenenada, això ha provocat que la dona del DJ pensi amb més calma. Rosales prefereix que les coses no es compliquin gaire ara que el seu marit s'està recuperant de l'ictus que va patir fa uns dies. Aquest matí, Isa Pantoja reapareixia al programa presentat per Ana Rosa per donar la cara i explicar alguna cosa sobre la seva mare que pocs imaginaven.

Parlem de les dificultats que s'han trobat la parella i la sogra d'Asraf Beno per poder acudir a l'hospital i visitar Kiko. «A mi em diuen que les nostres visites poden alterar-lo molt i és millor esperar que surti i vulgui parlar amb nosaltres, aleshores, per prudència, una tampoc sap què fer. La meva mare sí que vol veure el meu germà, però no sé si ell vol veure-la a ella. I a mi m'hauria agradat anar a veure'l i fer-li una abraçada», ha explicat Isa Pantoja fa unes hores.

Asraf Beno la veu esclatar després de no permetre-li estar amb el seu germà

Així mateix, la parella d'Asraf Beno estava enfadada pels inconvenients amb què s'ha trobat a l'hora de veure el seu germà, quan altres persones es mouen sense problemes per l'hospital. 

«No tindran més dret els seus amics a preguntar per ell que jo, que soc la seva germana. Jo m'aixeco a les set del matí per portar a l'escola el meu fill i no en sé res. M'assabento per un amic meu a les 9.50 h del matí i em cau el món a sobre. Directament, me'n vaig a casa i intento posar-me en contacte amb tothom», ha exposat Isa Pantoja.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Isa Pantoja angoixada per això que ha passat a l'Hospital Virgen del Rocío. | Telecinco

El motiu pel qual cap ha pogut veure el DJ

Isa explica que no va ser senzill contactar amb la família més propera del seu germà. «Truco a tothom i m'espanto perquè no aconsegueixo parlar amb ningú, tant em fa que li volguessin treure importància o que no fos tan greu com es va pintar. Si el meu germà pateix un ictus, a mi m'han d'avisar», recalca.

A més a més, la parella d'Asraf Beno ha deixat caure que tampoc van avisar Isabel Pantoja de l'estat del seu fill. «No vull dir ni com ni quan se n'assabenta, però… la meva mare està sent un suport per a mi. Ho està passant molt malament perquè ella vol anar a veure'l. Jo també tinc un fill i em dol veure així la meva mare, no permetré que la qüestionin», ha indicat la televisiva. Amb tot, ha incidit que el motiu pel qual la cantant no ha anat a visitar el DJ és que no la deixen passar.