Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Emma García

Emma García parla clar sobre la seva enemistat i revela què pensa d'ella

Emma García ho deixa molt clar a la seva trobada

Emma García es va retrobar amb una molt especial per a ella diumenge passat. Una companya de la casa assistia al seu programa per parlar del seu darrer llibre, tot i que també van fer servir l'espai per parlar de la seva amistat.

Emma García s'hi ha mostrat molt propera i ha assegurat que tenia moltes ganes de veure-la, perquè tot i que, de tant en tant, parlen per missatges, no és el mateix.

Emma García rep a Fiesta Sandra Barneda i parlen de les seves picabaralles

Emma García i Sandra Barneda
Emma García entrevista Sandra Barneda a 'Fiesta' | TELECINCO

«Quant de temps sense veure't», li va dir Sandra a Emma, «quines ganes de fer-te una abraçada», li va respondre ella. Així ha estat la trobada més esperada de les dues presentadores. Era la més esperada perquè, moltes vegades, es parlava d'elles com si fossin enemigues i adversàries, però elles ho han deixat més que clar en aquest retrobament.

«Et veig realment canviada, millor, cada vegada ets més tu, més empàtica, estic veient una Sandra que m'agrada molt», li ha confessat. Davant d'aquestes paraules, Barneda donava les gràcies i parlava d'amor, de tristesa i d'emocions.

«M'emociono de felicitat, també, de veure Emma i de dir-li quanta estima sentim l'una per l'altra. M'agrada estar amb ella perquè sé que amb la seva personalitat no gastem paraules. El temps t'ho diu», va assegurar la presentadora de La isla de las tentaciones.

Per part seva, Emma García també tenia bones paraules per a ella. «Sandra i jo ens hem mirat als ulls, ens hem dit moltes coses, però mai hem competit, mai, hem estat sempre companyes», ha assegurat davant de càmera.

«Hi ha hagut moments en què ens hem posat a prova», reconeixia l'escriptora, mentre Emma revelava que «ens han enfrontat, però no ho han aconseguit». Totes dues acabaven la conversa amb la promesa de veure's aviat i de sopar, «per riure, per plorar o pel que ens vingui de gust», li reconeixia García.

Emma García li pregunta per la novel·la, per la infància i per l'amor

La conversa ha donat molt de si mateixa. Sandra anava a Fiesta per parlar del seu nou llibre, Las olas del tiempo perdido, però va acabar parlant sobre la seva infància i sobre l'amor.

«És un homenatge a l'amistat, al retrobament després de més de 21 anys. Són personatges ferits que es troben després d'haver-ho promès. Parla de la culpa, dels silencis al peu d'un penya-segat», va explicar la finalista del premi Planeta sobre la seva nova novel·la.

També hi ha hagut oportunitat per parlar sobre la seva infantesa. «Jo he tingut una infància molt bonica, però m'he sentit molt sola. No tinc un mal record, però aquesta soledat me l'he hagut de treballar», va confessar a tots els televidents.

Sandra Barneda amb una jaqueta d'estampat de zebra al plató de 'La Casa Fuerte'
Emma García ha entrevistat la seva companya amb molt d'afecte | TELECINCO

A més, va explicar que tenia un germà malalt i per tant, se sentia sola. Tot i això, va voler aclarir que tenia una mare que per a ella és «meravellosa», a la qual va aconseguir comprendre. «Però de vegades la vida fereix i forma part d'aquest viatge, d'acceptar les ferides, però he tingut una infància molt feliç a la vegada».

La convidada d'Emma García té clar que la vida no només són alegries, sinó que hi ha moltes més tristeses. «Per viure la vida intensament també cal acceptar el patiment, la tristesa i cal travessar-la».

Amb imatges de Nagore Robles, la seva exparella, darrere d'on estava asseguda, va parlar de l'amor. «L'amor m'ho ha donat pràcticament tot i he patit també per amor, a parts iguals. Per mi, l'amor és el gran tresor de la vida, és el meu motor», ha reconegut la presentadora de La isla de las tentaciones.

«M'agrada estimar la gent i m'agrada estimar, tot i que fa por i molt de vertigen, però no passa res», va explicar. A més, mentre parlaven de La isla de las tentaciones, ella va confessar a Emma que s'havia adonat que «no ens mirem, no ens escoltem i no ens diem prou la veritat».