María Teresa Campos ha conegut la veritat

María Teresa Campos aconsegueix el vídeo de la filla i comprova que el rumor és real

María Teresa fa temps que està totalment allunyada dels mitjans

María Teresa Campos és una de les grans figures del periodisme del nostre país. El seu bagatge professional l'ha convertit en unes de les comunicadores més importants, que ha marcat tota una generació. Tot i això, als seus 82 anys es veu obligada a viure una forçada jubilació, i això no n'és plat de bon gust.

La família Campos és una de les sagues mediàtiques més populars de la nostra televisió. Tant les seves filles, Terelu i Carmen, com la seva neta, Alejandra Rubio, han trobat el seu lloc a la petita pantalla. Encara que, la veritat, mai estan exemptes de polèmica.

De fet, l'última imatge de Carmen Borrego haurà deixat sense paraules María Teresa Campos. I malgrat que la presentadora és coneixedora del gran sentit de l'humor de la seva filla, no se sap fins a quin punt li haurà fet gràcia el comentari.

María Teresa Campos escolta la confessió més esbojarrada de la seva filla

Tant Terelu com la seva filla Carmen han reconegut més d'una vegada que la seva mare amb prou feines veu la televisió. I és que per a ella és molt dolorós no estar davant de les càmeres.

María Teresa feia dècades que estava dedicada a aquest mitjà, i ella mateixa va reconèixer en una entrevista amb Anne Igartiburu, que aquesta situació estava sent molt dura:

«Jo sé que soc gran, però no sé per què no hi ha lloc a cap televisió d'aquest país per a mi. Jo necessito treballar», confessava la periodista.

Primer pla de María Teresa Campos
María Teresa Campos està molt dolguda per no trobar el seu lloc a la televisió | Europa Press

Però a més, Teresa no pot suportar els titulars sensacionalistes i nocius que moltes vegades es publiquen sobre ella o la seva família. No obstant això, un vídeo que circula per les xarxes socials on apareix Carmen Borrego parlant sobre què porta a la bossa, sí que li hauria arribat.

Al més pur estil Vogue, la col·laboradora mostrava què guardava a la bossa. I entre el moneder, ulleres, i mascaretes, feia una confessió que haurà deixat bocabadada la seva mare. Borrego fent gala com sempre del seu gran sentit de l'humor, feia broma.

«El 'satisfyer' no l'he trobat, si no l'hagués portat, que tampoc no m'hauria vingut malament per a Sálvame», confessava la filla de María Teresa Campos. D'aquesta manera, confirmava a tothom que ella també gaudeix d'aquest aparell famós.

María Teresa Campos i el seu estat de salut

S'ha especulat molt sobre l'estat de María Teresa Campos durant els últims mesos. I és que les seves filles són molt hermètiques també pel que fa a aquest aspecte. No obstant això, la seva neta Alejandra sí que ha volgut donar una mica de llum sobre la seva situació.

Captura de María Teresa Campos i Alejandra Rubio.
María Teresa Campos manté una gran relació amb la seva neta Alejandra | MTMAD

Cada cop és més habitual veure Alejandra Rubio assistir a esdeveniments públics, ja que s'ha convertit en tota una 'influencer' de referència. Alejandra acumula més de 265k seguidors a Instagram, i és una de les col·laboradores de moda als programes de Mediaset.

Recentment, en un esdeveniment, Alejandra parlava sobre l'estat en què es trobava la seva àvia. Així, afirmava que la seva àvia era perfectament a casa. A més a més, va reconèixer que manté una relació molt estreta amb la seva àvia i es veuen gairebé diàriament.

«Ella està molt bé, a casa. Vaig gairebé cada dia, mengem juntes o juguem a les cartes», confessava als mitjans. La veritat és que María Teresa està encantada de veure la seva neta a la televisió. Ella mateixa va revelar que Alejandra tenia molt de talent per al medi, i sabia que podia arribar lluny si s'ho proposava.