Fotomuntatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja

Asraf Beno no sap com explicar a Isa Pantoja el que li acaben de dir els seus pares

Asraf Beno, entre l'espasa i la paret amb Isa Pantoja, per culpa dels seus pares

Asraf Beno ha passat de ser un dels models més emergents a les xarxes socials, a ser la parella d'Isa Pantoja. El jove va conèixer la seva noia durant el seu pas per Gran Hermano VIP, i des de llavors segueixen junts.

Asraf Beno mirant cap a un costat
Asraf Beno va començar a formar part de la televisió després de 'Gran Hermano VIP' | Europa Press

La parella es va adonar molt aviat que estaven enamorats i van començar una història d'amor mudant-se a viure junts. Aquesta decisió no va ser gens fàcil, ja que la parella ha estat sempre exposada a crítiques i rumors.

Contra tot pronòstic, més de tres anys després, Asraf Beno segueix formant part de la família dels Pantoja, malgrat que aquests segueixin sense acceptar-lo. No és la primera vegada que el jove, durant la seva col·laboració a Ya es mediodía, es queixa de l'actitud de la seva sogra, Isabel Pantoja.

▶️ Las imágenes de la visita que ha recibido Isabel Pantoja por parte de su hija en Cantora

Tot i això, tant el model com Isa han sabut sobreposar-se a les males actituds de la família. I asseguren viure feliços l'un amb l'altre. Això sí, la noia ho cridava als quatre vents abans de conèixer l'opinió dels pares d'Asraf, que s'acaba de fer pública…

El veritable motiu del retard del casament

Asraf Beno i Isa Pantoja van anunciar el compromís fa més d'un any. Tots dos volien segellar el seu amor al Marroc, en un casament àrab molt diferent de l'enllaç tradicional que acostumem a Espanya.

Tot i això, el casament encara no ha pogut celebrar-se. La pandèmia, a més dels continus tancaments de frontera van obligar la parella a retardar-ho. Els mesos de setembre i octubre de l'any passat serien els escollits per a l'enllaç, però Asraf i Isa segueixen indecisos.

Isa Pantoja i Asraf Beno
Isa Pantoja i Asraf Beno durant la seva participació a 'La Casa Fuerte' | Telecinco
 

«No ens vam casar encara perquè el Marroc no ha obert les fronteres. És veritat que s'hi pot anar amb avió, però nosaltres volem fer una ruta amb cotxe per mirar llocs per al casament. Fins que no obrin la frontera, res», explica Asraf en un dels seus últims vídeos.

Però aquest retard a la data del compromís no només tindria aquests motius. Isa s'hauria assabentat de l'opinió dels pares d'Asraf i ja no tindria ganes de vestir-se de blanc.

La dura opinió dels pares d'Asraf

Segons explica el mitjà de comunicació Informalia, la família d'Asraf Beno estaria feliç que l'enllaç encara no s'hagi dut a terme. El motiu no és altre que les diferències de cultures entre tots dos.

Segons els pares, el seu fill s'havia de casar amb una dona de religió musulmana. Així i tot, malgrat les diferències, la família estaria disposada a donar-li suport a l'enllaç.

A l'espera que Asraf i Isa decideixin finalment el dia del casament, segurament la data s'endarrerirà fins a l'estiu. I tot pels darrers rumors que giren al voltant del model.

Nou concursant de Supervivientes?

A més dels rumors del casament, n'hi ha un altre que està a punt de complir-se. No queda res perquè comenci la nova edició de Supervivientes, i entre la llista de famosos, es troba Asraf.

El noi estaria en negociacions amb la productora del reality, però el seu fitxatge no es farà oficial fins que el noi accepti una de les clàusules del contracte. La més important de totes: que Isa Pantoja el defensi al plató.

Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Asraf Beno
Perquè Asraf Beno participi a 'Supervivientes', Isa Pantoja haurà de ser la seva defensora a plató | Catalunya Diari

La decisió de la parella la sabrem en qüestió de dies, quan des de Telecinco es confirmi el dia de l'estrena de Supervivientes 2022.