Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja.

Asraf Beno, de pedra amb l'embaràs que Isa Pantoja intentava amagar

Isa Pantoja envia un missatge de gran importància

Isa Pantoja ha volgut comentar la jugada de Zayra Gutiérrez relacionada amb el seu embaràs. Chabelita ha deixat un missatge de gran importància a la noia, basant-se en la seva experiència personal.

Amb només 22 anys i dos anys de relació, la filla de Guti ha fet un pas molt gran a la seva vida personal. Ha decidit tenir un fill amb la seva parella, un pas que marcarà un abans i un després per a ells. Miki Mejías serà el pare d'aquest primer fill que esperen tots dos.

La germana de Kiko Rivera ha esmentat la responsabilitat que comporta tenir un fill a aquesta edat.. A més, ha recordat a través de l'espai d'El Programa de Ana Rosa la seva experiència amb Alberto Isla.

Isa Pantoja s'ha sentit molt identificada amb aquesta noia

«Estem esperant el nostre primer nadó, estem molt il·lusionats, molt contents. Sobretot amb moltes ganes de viure totes les etapes que venen ara. No puc estar més feliç del pare que he triat, de qui estic enamorada i a qui li cau la bava cada vegada que em veu la panxeta».

Aquestes eren les paraules de Zayra després d'anunciar a través de les xarxes socials el seu nou embaràs al costat de Miki Mejías. Amb aquesta notícia, la seva relació de dos anys ha fet un gran pas .

També afegia «gràcies, amor meu, per donar-me el millor que m'ha pogut donar algú en aquesta vida, estic segura que serem uns papis molt bons, t'estimo».

Isa Pantoja s'ha vist molt identificada amb el cas d'aquesta noia en haver-se quedat embarassada quan va tenir 18 anys. Per això, Isa Pantoja ha volgut enviar-li directament un missatge, amb l'única finalitat d'ajudar-la amb un consell.

Isa Pantoja sap com n'és de complicat tenir un fill

Chabelita, ja que va tenir el seu primer fill quan tenia 18 anys, sap les dificultats que hi ha al darrere d'un embaràs. I és que Isa Pantoja, tan aviat com va complir la majoria d'edat, va haver de desviar-se del seu camí d'adolescent i centrar-se directament en un món més madur.

Imatge d'Isa Pantoja i la seva exparella Alberto Isla durant un programa de Telecinco
Isa i Alberto tenen un fill en comú | TELECINCO

La responsabilitat de tenir un nen no és cap joc i Isa Pantoja ho sap perfectament. A més, cal esmentar que va travessar una complicada etapa i que no estava gens preparada per ser mare.

Isa Pantoja va haver de suportar l'enorme polèmica que es va generar a la seva família. Per això, ha assistit diverses vegades a El programa de Ana Rosa per poder solucionar algunes qüestions.

Les paraules dures i directes d'Isa Pantoja

«Jo crec que totes les mares reaccionen igual, es queden en xoc i al principi... doncs, clar, què faràs. Jo en tenia 17, el vaig tenir amb 18. Imagina't, jo no havia sortit de casa meva fins als 18»,afirmava Isa Pantoja.

«Ni al carrer havia sortit sola. Jo no tenia una relació consolidada i amb 18 anys, per més que et pensis que estàs amb l'amor de la teva vida, tu no ho saps», afegia. La germana de Kiko Rivera ha confessat que ja no s'imagina la vida sense l'amor de la seva criatura, però reconeix que la maternitat no és gens fàcil ni senzilla.

Isa Pantoja sap perfectament que el va tenir molt jove i que tot ha d'arribar al seu moment. Tot i això, ha comentat que «El millor és que ara puc gaudir del meu fill, perquè soc una mare jove».