Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal assenyala el seu fill per a explicar-li la dura situació familiar

Rafa Nadal és conscient de tot el que està patint lluny del petit

Rafa Nadal ha passat molta por després del naixement de Rafa Jr. el 8 d'octubre passat i no té problema a confessar-ho: separar-se del seu fill massa temps per motius professionals i perdre's els primers mesos de vida del petit fill de Nadal i Xisca l'espantava.

Rafa sabia que havia d'esprémer al màxim els dies en què podia estar al costat del nadó a l'illa de Mallorca abans d'anar-se'n lluny.

Els seus compromisos professionals, primer a París i després a Torí, el retornaven a la més absoluta realitat, fora de la casa que comparteix amb Xisca a Porto Cristo.

Tot i haver de separar-se del seu petit, Rafa Nadal explicava en una roda de premsa al Màster 1000 de París-Bercy que encara no podia comunicar-se gaire bé amb ell.

Va ser un comentari en to irònic, però parlant totalment de debò, afirmava que li encantava veure'l a través de videotrucades i que això li donava la força necessària per sortir a la pista a intentar guanyar els seus partits.

Rafa Nadal sap que la separació ha estat dura, però ja plou menys

Tot i aquest suport que ha rebut Nadal, de moment els resultats no l'estan acompanyant en aquests primers tornejos després d'estar tant de temps inactiu.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal i Xisca Perelló: l'últim gest que ha despertat intensos rumors | GTRES

Entre el naixement del seu fill i les lesions que ha patit  els darrers temps, ha estat difícil veure la millor versió de Rafa. Però, durant les últimes hores ens hem assabentat d'una inesperada notícia que afecta el tennista balear i el seu petit.

I és que Xisca Perelló s'ha armat de valor i ha agafat un vol des de Palma de Mallorca fins a Torí. Ho ha fet així per veure les evolucions del seu marit a les ATP Finals. A la noia mallorquina se l'ha vist amb la germana de Nadal, Maribel, en plena grada.

Crida molt l'atenció que s'hagi desplaçat amb el nadó, a qui no ha volgut deixar a Mallorca i ha donat una grata sorpresa a Rafa Nadal, que ha vist com el seu fill veia per primera vegada en directe les evolucions del tennista de Manacor.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni i el seu fill s'han tornat a reunir en un torneig disputat a Torí | Europa Press

Malauradament, el primer partit que ha disputat aquest en aquestes ATP Finals de Torí ha saltat amb la seva derrota davant de Taylor Fritz. Però, no deixa de mirar de rendir tan bé com pot, i encara més amb l'espectador amb qui compta des de fa dies.

Nadal veu com la dona i el seu nadó li donen suport a Torí

De fet, hem observat el tennista a través de Twitter en una imatge en què el veiem al costat de Xisca, que porta el nadó a la cadireta. Tots dos caminen per les instal·lacions d'aquest torneig de campions que s'està disputant aquests dies a Itàlia.

Sens dubte, que el seu fill i la seva dona el visitin ara que l'esportista volia començar a recuperar sensacions, és un al·licient per al de Manacor. I és que ja pensa a posar-se el més en forma possible per afrontar els quatre 'grans' de la temporada 2023.

A més, cal tenir en compte que aquesta  temporada podria ser l'última en què vegem el balear jugant al tennis de forma professional.

De moment, el tennista balear dispersa tots els dubtes i vol seguir posant-se en forma per a aquesta temporada. Això sí, s'ha de recordar  que el final podria ser a prop, i no perquè ell vulgui, sinó per les lesions que pugui continuar patint i que li impedeixin exercir la seva professió.