Asraf Beno mirant cap a un costat

Asraf Beno es queda sol i descobreix els rumors d'infidelitat

Asraf Beno haurà de separar-se d'algú especial

Asraf Beno, el col·laborador més popular de Viva la Vida, està en boca de tots perquè la seva trajectòria ha canviat d'un moment a un altre. Des que surt amb Isa Pantoja, filla de la tonadillera Isabel Pantoja, la premsa segueix els seus passos i no pot amagar cap secret. Això va fer que molta gent es posicionés en contra, però actualment hi ha espectadors que estan del seu costat.

Asraf va ser acusat d'aprofitar-se de la fama d'Isa, però ja no necessita estar amb ningú per treballar als mitjans. De fet ha aconseguit que la seva família tingui certa rellevància als mitjans, per això el seu germà Anuar concursarà a Supervivientes. El jove es dedica al món de l'espectacle i les últimes setmanes ha guanyat molt de pes a les xarxes socials.

Fotomuntatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja
Asraf Beno té plans de futur amb Isa Pantoja | GTRES

Asraf Beno es quedarà sol durant un llarg període de temps, ja que Anuar és un dels seus grans suports i estarà a Hondures una temporada. Per si tot això no fos prou, el clan Pantoja no deixa de generar escàndols i ara hi ha rumors d'una nova infidelitat a la família. Al programa Socialité asseguren que Kiko Rivera podria haver enganyat Irene Rosales amb una actriu internacional.

Asraf va rebre moltes crítiques quan va començar a sortir amb Isa Pantoja, però el temps ha demostrat que els seus enemics no tenien raó. El model únicament s'ha dedicat a ajudar la filla de la tonadillera, tot i que han tingut problemes. Les seves circumstàncies han canviat i la premsa s'ha adonat que és un home de fiar, per això té tanta rellevància a Telecinco.

Beno tenia bona relació amb Kiko Rivera, però el DJ va parlar d'ell d'una forma força ofensiva i des de llavors tot va canviar. Kiko pensava que ningú no el qüestionaria, però no ha estat així i el públic li ha donat l'esquena per primer cop. Això ha fet que molts periodistes investiguin i cada cop surten a la llum notícies més escandaloses.

Asraf Beno, impactat pel que està passant

Asraf va començar a treballar als mitjans de comunicació gràcies al seu talent com a model, però aviat va cridar l'atenció de la premsa rosa. Isa Pantoja el va convertir en una cara de primer nivell i el temps ha aconseguit que el públic li tingui afecte. Kiko Rivera ha parlat malament d'ell i ara sabem que el DJ hauria de guardar silenci a causa de tot el que s'està explicant.

Imatge de Kiko Rivera plorant a un plató
Asraf Beno té molts problemes amb el seu cunyat | Telecinco

El programa Socialité ha donat veu a un periodista que assegura que Kiko podria haver mentit Irene Rosales en un tema seriós. «S'està parlant d'una presumpta infidelitat», comenten a l'espai televisiu esmentat. Suposadament el DJ va viatjar i va conèixer «una de les actrius més famoses», malgrat que és cert que ningú no ha aportat proves.

▶️ Los padres de Asraf Beno dejan helada a Isa Pantoja con su opinión sobre la boda

Beno treballa de col·laborador a Viva la Vida i és possible que hagi de donar explicacions sobretot el que està passant. Primer ha de parlar de la participació del seu germà Anuar a Supervivientes 2022 i després de la presumpta deslleialtat de Kiko. «Van anar a sopar a un restaurant molt conegut», comenta un testimoni al programa que presenta María Patiño.

Asraf Beno coneix com va sorgir la història

Asraf, gràcies a la informació de Socialité, ha descobert que el seu cunyat Kiko podria haver estat amb la presentadora Rocío Marengo. És una presentadora i model de 42 anys que va conèixer el 2007 i «tot passa quan ell està amb Irene Rosales».

«La televisió argentina ha destapat una presumpta infidelitat de Kiko amb una presentadora i tot hauria passat a Xile. Hi va haver tantíssima connexió que se'n van anar a sopar junts a un restaurant», explica una col·laboradora de María Patiño.

Beno té un nou assumpte de què parlar, ja que a aquesta història encara li queden molts capítols. Rocío Marengo vol explicar la seva versió perquè vol participar a Supervivientes 2022 . És possible que coincideixi amb Anuar, una de les estrelles més sorprenents de l'edició.