Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Asraf Beno

Asraf Beno revela la traïció d'Isa Pantoja a la seva mare en aliar-se amb l'enemic

Isa Pantoja es posiciona al costat de la persona que més mal ha fet la seva família

Isa Pantoja es caracteritza per mullar-se en totes les polèmiques que esquitxen la seva família. Així, de manera educada i conciliadora, la filla de la 'tonadillera' procura donar la seva opinió encara que sàpiga que pot generar debat.

Cada cop que opina des del seu lloc com a col·laboradora d'Ana Rosa no defrauda demostrant que no té pèls a la llengua. No obstant això, la seva última intervenció al programa matinal de Telecincono li haurà agradat gens a la seva mare.

Isa Pantoja dona la raó a l'enemic de la seva mare

Isa Pantoja s'ha pronunciat sobre les últimes polèmiques que esquitxen la seva família. Fa uns dies va transcendir el tancament del club de fans d'Isabel Pantoja i l'enrenou va ser màxim. Sobre això va opinar obertament afirmant que era el més coherent tenint en compte l'ús que estava tenint a les xarxes socials.

«Al final les xarxes socials estan per recolzar una persona, però no per insultar-se entre elles ni tenir aquest tipus de rivalitat entre fans», opinava. Resolia el tema afirmant que la seva mare no hi tenia res a veure i que havia estat una decisió de qui dirigeix el club de fans.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Isa Pantoja s'alia amb l'enemic | Telecinco

Ferma també es va mostrar després del ressorgiment de Julián Muñoz. I és que va ser assenyalat per l'exguardaespatlles d'Isabel Pantoja afirmant que el va contractar per espiar la cantant. Una cosa que Muñoz va desmentir de manera categòrica.

Ara, Isa dona la raó a l'exparella de la seva mare posicionant-se al seu bàndol. «Jo crec que és mentida», va comentar. «No sé qui hi ha contactat, ni qui ha contactat amb aquesta persona ni ha aconseguit aquest testimoni, però crec que és mentida», ha reiterat.

Julián Muñoz a la seva docusèrie
Isa Pantoja creu en la innocència de Julián | Telecinco

D'aquesta manera creu públicament en la innocència de l'exregidor per qui la cantant va acabar a la presó. A més a més, per no parlar del documental de Julián on va carregar sense pietat contra la mare de la 'influencer'. «Em fa vergonya haver-la estimat tant», va arribar a manifestar fa uns mesos.

Però no tot van ser males paraules cap a Isabel Pantoja. Julián també va recordar com va ser la seva relació amb Chabelita durant el seu romanç. Segons ell, tenien una complicitat especial que els va portar a portar-se bé, una bona relació que encara sembla perdurar en el temps.

Isa Pantoja i el cop inesperat

Isa Pantoja ha esdevingut el membre del clan per excel·lència. Tot i que semblava estar sempre en un segon pla, a poc a poc, ha anat guanyant protagonisme propi. I gran part es deu a la seva manera d'afrontar els problemes familiars i deixar-ne clara la postura davant els mitjans.

Si bé és cert que sobre la seva relació amb Julián Muñoz no s'ha pronunciat gaire, sí que ha deixat clar que tenien bona relació. De fet, quan es va estrenar el documental va opinar sobre allò que va sentir en veure'l. «Em va impressionar veure'l així», va explicar.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja incendia Cantora amb la seva opinió sobre l'exalcalde de Marbella | Telecinco

«Em quedo amb els bons records», va afegir deixant clar la bona relació que mantenien. Ara, vuit mesos després d'aparèixer a la televisió, Isa torna a confiar en el testimoni de l'exalcalde i està convençuda que no va espiar la seva mare.

És clar que la col·laboradora no té objeccions a donar la seva opinió per més que aquesta no sigui ben rebuda a Cantora. Julián va suposar per a l'artista el pitjor de la seva vida i per això gairebé perd la seva carrera com a cantant.

Tot i això, quan Isa ha hagut de recriminar alguna cosa a l'ex de la seva mare també ho ha fet públicament. Com quan va reconèixer que no li va agradar que digués que la seva mare havia estat amb ell per diners. «Això no em va agradar gens, l'he vist molt malament i patir molt», va assegurar aleshores.