Primer pla de Carmen Bazán somrient

Carmen Bazán, a tota velocitat, esquiva pels pèls un gran accident de trànsit

La matriarca del clan d'Ambiciones gairebé té un accident

Carmen Bazán sembla nerviosa. La que en un altre moment fos una dona amable i disposada a atendre la premsa ara s'ha convertit en tot el contrari. Carmen no pot ni veure els reporters, especialment, si formen part de la premsa del cor.

Queda lluny l'època en què acompanyava somrient el seu fill per les places i posava coqueta per a les càmeres. Tampoc no s'han repetit les exclusives que protagonitzava amb els seus fills o, fins i tot, sola. La que va tenir més repercussió va ser la de la portada en què anunciava que se separava del seu marit.

Les coses han canviat al clan d'Ambiciones, o això semblava fins aquesta setmana. Segons apuntaven diverses fonts, a la família s'havia instal·lat un mutisme total amb els mitjans des del naixement d'Hugo, l'últim net de Carmen.

Ningú no parlava ni donava informació sobre el bebè, ni sobre cap altre aspecte familiar. Tot i això, hi ha hagut dues notícies que han fet que es torni a saber d'ells. D'una banda, l'exclusiva que han concedit Jesulín i María José Campanario a ¡Hola!.

De l'altra, el fitxatge de Víctor Janeiro com a concursant del nou reality de Telecinco. Impossible no tornar a comentar tot el que passa en aquesta família, i més després de la polèmica per la graduació d'Andrea, la filla gran de Jesulín. Ell no va anar a l'esdeveniment més important de la vida de la seva filla, una cosa que sembla que podria haver molestat força la jove.

En qualsevol cas, Carmen Bazán vol seguir com fins ara i ho ha demostrat fent una qüestionable maniobra al volant del seu vehicle.

Carmen Bazán surt disparada de casa i gairebé té un accident

Carmen Bazán viu a Ambiciones. Es va haver de traslladar allà després que li embarguessin la casa que tenia a El Bosque. Per un problema d'impagaments en què també va estar relacionat el seu fill gran, Humberto, finalment Bazán es va quedar sense el seu bé més preat.

Va haver de tornar a la finca familiar i allí resideix, entre les parets que tantes alegries, però també tantes desgràcies, ha viscut al llarg dels anys. La vida de Carmen és rutinària i tranquil·la. Surt poc i només per a temes relacionats amb la seva família.

Això sí, exerceix d'àvia amb els seus nets i és freqüent que la visitin. Ja va passar quan va néixer Hugo i torna a passar ara, que la premsa torna a fer guàrdia a l'entrada d'Ambiciones.

Foto del cotxe accidentat de Carmen Bazán.
Carmen Bazán ha sortit a tota velocitat de la finca familiar. | Europa Press

 

Volen aconseguir alguna declaració de Carmen, ara que dos dels seus fills tornen a ser al focus mediàtic. Ella no vol ni sentir a parlar del tema, per la qual cosa ha protagonitzat una actitud força qüestionable.

Així doncs, ha sortit a gran velocitat de la seva finca. En veure que hi havia premsa i per evitar aturar-se, s'ha incorporat també a la carretera principal a una velocitat important. Per pocs segons no provoca una col·lisió amb un vehicle que venia pel carril contrari.

No dubtem que Carmen sigui una conductora experimentada i que la carretera li és familiar. El correcte hauria estat fer un stop, comprovar que no venia ningú, esperar que el cotxe passés i, només després, incorporar-se ella a la circulació.

▶️ Vídeo del dia

Per sort no ha passat res, més enllà que la reportera s'ha quedat de pedra. En un altre moment, hauríem pensat que Carmen no volia parlar amb ningú perquè tindria una exclusiva en marxa. Avui dia, el més probable és que ella vulgui continuar vivint tranquil·la, independentment de què facin els seus fills.