Imatge de Patricia Pardo somrient i mirant a la càmera

Patricia Pardo enfonsa a Almudena Cid i surt a la llum la foto que ho revela

Patricia Pardo li ha donat a l'esportista on més mal li fa

Patricia Pardo li ha donat l'estocada final a Almudena Cid. I és que, acaba de sortir a la llum una imatge sorprenent que ha deixat sense paraules l'exgimnasta rítmica.

No hi ha cap dubte que la presentadora d'El programa del verano viu una de les etapes més dolces de la seva vida, i tot gràcies a Christian Gálvez.

Fotomuntatge de Patricia Pardo i Almudena Cid
Patricia Pardo torna a destrossar l'exgimnasta | Catalunya Diari

I tot perquè, arran de fer pública la seva situació sentimental, després del divorci de l'escriptor i Almudena, tots dos estan vivint una autèntica història d'amor.

A finals de novembre del 2021, l'escriptor i l'esportista van anunciar per sorpresa que, després de més de 15 anys junts i 11 com a marit i dona, havien decidit agafar camins separats.

Des de llavors, Patricia Pardo i el seu nou noi no s'han separat ni un instant. I ara aquests dos treballadors de Mediaset España estan gaudint del seu primer estiu junt.

I, encara que la basca ja ha aconseguit refer la seva vida amb l'exjugador de futbol Gerardo Berodia, acaba de veure una imatge que ha aconseguit tornar-la a enfonsar.

Patricia Pardo aconsegueix enfonsar l'esportista

Patricia Pardo ha aconseguit en uns mesos allò que Almudena no ha pogut en anys. Des que la periodista i el presentador d'Esta noche gano yo van començar la seva relació, el de Móstoles ha experimentat un gran canvi físic.

▶️ Vídeo del dia

No sabem si és l'amor o què ha decidit posar-se les piles, però la veritat és que Christian Gálvez ha canviat totalment la seva aparença. El diari digital El Español ha tingut l'oportunitat de parlar amb un entrenador personal, assessor nutricional i esportiu per analitzar l'abans i el després d'actual xicot de Patricia Pardo.

«És evident que Christian s'ha posat les piles i ha aconseguit canviar ràpidament el seu físic. Probablement, hagi seguit la tònica que està tan de moda entre els famosos que decideixen pujar al carro de la vida sana, fent exercici i cuidant la seva alimentació», explicava.

Fotomuntatge del canvi físic de Christian Gálvez
El xicot de Patricia Pardo experimenta un espectacular canvi físic | Catalunya Diari

Respecte al tipus d'esport, l'especialista està segur que «ha apostat pels entrenaments funcionals i de força. Podria estar combinant exercicis multiarticulars de força com el press de banca, els esquats i el pes mort, amb altres exercicis més aeròbics i funcionals com els burpees, sèries de 'HIIT' o carrera continua», ha assegurat aquest mateix divendres 12 d'agost, a Jaleos del corazón.

Un altre dels canvis que la parella de Patricia Pardo ha adoptat en aquest temps ha estat l'alimentació. I és que, segons aquest entrenador personal, és un dels pilars fonamentals per a la pèrdua de pes.

«Per descomptat que tot aquest entrenament sense l'alimentació adequada no tindria el mateix efecte i pel que veig en el físic de Christian, ha aconseguit perdre força greix», admetia.

«Això només s'aconsegueix d'una manera, amb dèficit calòric. D'aquí ve la importància que tingui una dieta personalitzada al ritme diari i l'activitat física per aconseguir l'objectiu de la manera més sana i ràpida possible», concretava.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant per Madrid
Patricia Pardo ha estat la responsable del canvi físic de la parella | Europa Press

Patricia Pardo, una apassionada de la vida sana

És molt probable que Patricia Pardo estigui darrere del gran canvi físic de Christian Gálvez. Sí, perquè aquesta coneguda presentadora de Telecincosempre s'ha mostrat com una gran apassionada de l'esport i la vida sana.

De fet, la periodista ha aconseguit que Moisés Benavente, un conegut entrenador d'esportistes d'alt rendiment, li faci un lloc a la seva agenda atapeïda.

«No sé com ho aconsegueix, però acabo esbossant un lleugeríssim i de vegades perceptible somriure quan entreno amb ell», va escriure Patricia Pardo al seu compte d'Instagram.