Primer pla de Rocío Carrasco.

Rociíto, obligada a demanar perdó pel qual ha passat amb la seva 'família escollida'

Rocío Carrasco s'assabenta del patiment que va causar el seu voltant més estimat

Rocío Carrasco va rebre el reconeixement i el perdó de gran part de periodistes i col·laboradors. Després de l'emissió de la primera part del seu documental, molts van conèixer finalment la veritat sobre la filla de 'La Más Grande'.

I és que van entendre el seu dolor i impotència per l'infern que va viure durant el matrimoni amb «l'ésser». Però ara ha arribat el torn de Rocío, de fer un pas endavant i mostrar el seu penediment pel dolor que ella mateixa també va causar al seu entorn.

Així és, perquè la seva 'família escollida' ha patit durant anys pel silenci de la dona de Fidel. D'aquesta manera ho confessava Terelu exercint de portaveu que la seva mare, la seva germana i ella mateixa ho han passat tan malament perquè ho van viure al seu costat.

Rocío Carrasco s'assabenta del patiment que va causar la seva altra família

Rocío Carrasco va fer front a les seves pors revelant el malson que va viure durant més de 20 anys. Amb el seu testimoni, avalat per proves, va callar moltes boques i va provocar una reacció en cadena de perdons i penediments dels qui la van qüestionar. Perquè van ser coneixedors de l'engany del qual van ser víctimes per part d'Antonio David i com van contribuir al dolor de la filla de la cantant.

▶️ Vídeo del dia

Molts van entonar a 'mea culpa', van signar la pau amb Rocío i es van posicionar al seu costat. Ella es va mostrar agraïda i va acceptar cada mostra d'afecte i apropament. Tot i això, es va oblidar d'una cosa important, d'una cosa que afecta de ple el clan Campos, la seva 'família escollida'.

Primer pla lateral de Rocío Carrasco plorant a Telecinco
Rocío Carrasco s'assabenta del patiment que va causar el seu entorn més fidel | Telecinco

Durant aquests més de 20 anys, María Teresa, Terelu i Carmen han estat al seu costat contra vent i marea. Van guardar silenci sabent que només s'estaven explicant mentides sobre la seva amiga i això els va costar nombrosos retrets i crítiques.

Ara, després del documental, Terelu ha confessat com de malament va passar-ho durant aquella època. «Estar callada ha estat un patiment moltes vegades», confessava a la seva última entrevista per a Lecturas. Un patiment que van acceptar i amb què van romandre fidels a Rocío.

Imatge de Terelu Campos emocionada al programa de Sálvame
Terelu confessa com de malament ho va passar per defensar Rocío Carrasco | Mediaset

Tot va canviar quan va decidir explicar la seva veritat, una decisió que per a alguns, la deuen a María Teresa Campos. Segons sembla, la matriarca li va demanar que, abans de morir, volia veure com Rocío explicava la seva història i ella va acceptar.

Rocío Carrasco deu molt al clan Campos

Rocío Carrasco va trobar a María Teresa la seva segona mare i a Terelu i Carmen les seves germanes. Així ho ha defensat sempre i ha estat present a totes i cadascuna de les celebracions i moments importants del clan.

La dona de Fidel va passar a ser una filla més de la veterana periodista i totes van fer pinya per protegir-la. Per això, pensaven que el silenci era el que millor resultaria per a ella malgrat que ningú no entenia tant secretisme.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
Rocío Carrasco deu molt al clan Campos | GTRES

«Rocío està recuperant 20 anys perduts de la seva vida», explica la presentadora de Sálvame. «Alguns companys m'han demanat disculpes, necessàriament», reconeix explicant com ho ha canviat tot des que va decidir parlar.

«Han entès que jo havia de guardar silenci, perquè molts temes només li hi pertanyien a ella», afegeix. Un camí que va valer la pena transitar malgrat les pedres que trobaven al camí.

Avui dia, Rocío Carrasco és una dona renovada i la seva família adoptiva celebra aquest triomf del qual elles van formar part. «Em compensa veure Rocío com està ara, mai he estat més tranquil·la respecte a ella que ara mateix», reconeixia.

És clar que la filla de Rocío Jurado té molt a agrair-los a les Campos. Encara que sigui un agraïment que no esperin, ja que a la família no cal donar-ne les gràcies perquè els gestos i les mostres d'afecte són més que suficients.