Primer pla d'Ortega Cano.

L'esgarrifosa foto d'Ortega Cano que revela la realitat del drama que expliquen

Ortega ho va passar molt malament quan va estar a Houston amb Rocío Jurado

La imatge d'Ortega Cano continua estant al punt de mira, i més després que Rociíto parlés obertament sobre el seu 'problema'. Segons relata la filla de 'la más grande' a la seva docusèrie, quan eren a Houston, el torero romania bona part del temps «absent».

«Quan la meva mare estava ingressada ell estava com absent, desapareixia. Un cop me'l vaig trobar estirat en una filera de seients a l'hospital. Li vaig dir que la meva mare l'estava buscant. Que què feia», recordava dolguda.

Rocío Jurado i Rocío Carrasco somrient
Rocío Jurado estava bolcada en la seva mare quan estava malalta | Arxiu

A més, això també donava peu a un fort enfrontament entre ella i Ortega. «Em va dir que la que estava matant la meva mare era jo». «El que ha fet és fer patir encara més la meva mare. El que havia d'haver fet és preocupar-se no del temps que va passar amb la meva mare sinó de la qualitat de vida que li va donar el temps que va estar amb ella», així acusava el vidu de La Jurado.

«José en el moment que la meva mare ingressa a Houston s'enfonsa», relata Carrasco. Segons la seva versió, torna per a Ortega Cano «un problema que ell tenia. Després va sortir a la llum i malauradament va provocar la mort d'una persona».

Diego Arrabal
Captura de pantalla del directe de Diego Arrabal a Youube | YOUTUBE

Per a ella, va ser una reacció en què «hi havia una barreja entre dolor i mala consciència». «Mala consciència per saber que no havia fet les coses correctament. Jo crec que li costava assumir la malaltia que tenia la meva mare i li costava entendre com ell s'hi havia portat», explicava.

«No és veritat que ell comenci a tenir el problema per la mort de la meva mare, potser amb la mort de la meva mare augmenta, però ell aquest problema el té des de molt abans», explica Rociíto. Pel que sembla, justament per això la seva mare «el volia tenir controlat perquè no tingués problemes, es posava molt nerviosa quan ell desapareixia».

Rociíto queda en evidència amb la gran mentida sobre Ortega Cano

Una cosa davant de què «uns ens posàvem al seu lloc perquè no deixa de ser un ésser humà que ho està passant malament i altres es dedicaven a posar més llenya al foc, a criticar…», sentenciava apuntant a la seva família.

Tot i això, n'hi ha que també expliquen una altra versió molt diferent sobre el patiment d'Ortega Cano durant aquesta etapa tan dolorosa. Diego Arrabal , que va ser un els paparazzis encarregats de cobrir l'estada de Rocío Jurado a Houston, captava unes imatges esquinçadores del torero.

Foto familiar de fa anys de Rocío Jurado, José Ortega Cano, Rocío Carrasco i els seus fills
Rocío Jurado estava orgullosa dels seus nets | GTRES

I en una de les instantànies se'l pot veure recolzat sobre una tanca i amb un rosari a la mà:

«En aquesta imatge José estava trencat. Recolzat a un reixat, mirant l'infinit. És una imatge molt dura, esfereïdora», explica Arrabal.«Al canell porta un rosari que tenia Rosa Benito.  Després ens el va regalar a la premsa i encara el conservo», al·lega sobre això.

«Aquestes imatges es fan al matí, després de passar el metge, i no després d'haver estat en un bar ni de bon tros. Ell estava destrossat (...) Es passejava per l'hospital absent», recorda el paparazzi.

«Estava trist per la seva dona, ja que veia que cada dia tenia menys força i que la família estava més dividida». Segons Arrabal, les imatges reflecteixen a la perfecció la solitud que sentia el torero en aquell moment.

Aquestes fotos destaparien la gran mentida de Rociíto, que insisteix que Ortega Cano no estava present en cap moment. Ben al contrari, mostren la imatge d'un home completament destrossat i ofegat pel dolor.