Foto de Rosa López i Chenoa.

Rosa López decideix perdonar Chenoa i li demana ajuda per trobar feina

Rosa vol emprendre nous desafiaments professionals

Rosa López es va mostrar al seu dia molt molesta amb la seva amiga Chenoa per no convidar-la al seu casament. Volia estar al seu costat en un dia tan especial, però van haver de passar unes quantes setmanes fins que li va passar l'enuig. Es pot dir que va acabar per entendre els motius pels quals no van comptar amb ella.

L'artista granadina segueix molt centrada en la música, pendent de sorprendre els seus seguidors amb nous temes. Tot i això, sembla que la seva carrera discogràfica es troba estancada. Així ho demostra la crida que ha realitzat la guanyadora d'Operación Triunfo.

No va tenir cap objecció Rosa a l'hora de demanar feina. La seva intenció és fer-se un forat a la televisió, un mitjà que sembla que se li està resistint. No sembla que trobi projectes que encaixin amb els seus gustos ni amb la seva imatge, que intenta protegir perquè no afecti la seva carrera.

Observa amb certa enveja com altres companys d'edició sí que han aconseguit una oportunitat a la televisió. És el cas de David Bustamante o de Bisbal.

En qualsevol cas, l'andalusa ja està preparada per estrenar el seu àlbum Fénix i una gira que ja va començar el passat 13 d'agost. En aquest treball hi ha posat moltes esperances.

Rosa López
Rosa López vol trobar feina a la televisió | GTRES

En una entrevista que concedeix a Granada hoy revela els seus plans de futur. No considera que la televisió sigui una necessitat, però sí que és un desig. Explica que li fa il·lusió, però tampoc no estaria disposada a acceptar qualsevol proposta que li arribés.

Vol ser molt curosa i només acceptaria una oferta que s'ajustés a allò que busca. Té clar que la seva participació en qualsevol programa ajudaria molt a promocionar la seva carrera musical. Sent la necessitat d'aparèixer més als mitjans.

Rosa López explica que el seu objectiu és trobar una feina en un espai que li aportés «experiència, qualitat, que fos bonic i blanc». Posats a demanar, té clar quins serien els seus llocs preferits. «No estaria malament si, a més, comptessin amb mi com a presentadora o jurat», diu.

El seu somni no és guanyar-se la vida a la televisió, encara que sí que ho veu com un trampolí perfecte per promocionar els seus discos. Està capficada a continuar amb la seva carrera al món de la música i a seguir despertant emocions entre els seus seguidors.

Explica que «serviria com a suport a la meva música i a tot el que encara ha d'arribar». Ella deixa anar aquesta petició amb ànim que algú l'escolti. Sap que amb els coneixements i la gràcia andalusa es podria guanyar la simpatia del públic.

Però, de moment, s'haurà de centrar en els discos. Ja són 20 anys als escenaris i pocs poden presumir d'acumular tants èxits com la granadina.

Rosa López ja va treballar a la televisió anteriorment

Rosa López ja sap què és treballar a la televisió. Es va donar a conèixer a l'acadèmia d'Operación Triunfo el 2002, on va aconseguir la victòria i el passaport a Eurovisió. Amb els anys se li van obrir moltes portes.

Captura de Rosa López presentant les campanades a Trece.
A les Campanades de Trece, Rosa va cometre un petit error. | Trece
 

Va destacar a ¡Mira quién baila!, on es va imposar a tots els seus rivals, mentre que també va demostrar tenir un gran nivell a Tu cara me suena. A l'espai d'Antena 3 va quedar en segona posició. Per tant, sembla que destaca en aquests tipus de formats.

Més recentment se la va poder veure presentant les campanades a Trece TV amb el periodista Antonio Jiménez. L'andalusa va cometre un petit error en felicitar l'any 2002 en comptes del 2022.

Rosa López està ansiosa per rebre ofertes. Això sí, no acceptarà qualsevol projecte que pugui fer malbé la seva carrera.