Muntatge Pepe Navarro i Alejandro Reyes

Pepe Navarro revela el dia, el lloc i el motiu per veure's amb el seu fill Alejandro

Pepe Navarro sap que hi ha d'anar per explicar-li tota la veritat

Pepe Navarro s'ha quedat sorprès després de veure el fill que comparteix amb Ivonne Reyes emprendre una aventura empresarial que l'omple d'il·lusió.

Fa uns quants dies, un conegut digital de la premsa espanyola informava del nou projecte empresarial del familiar de Pepe Navarro. La veritat és que el jove ha creat una marca pròpia de roba que té intrigats molts dels seus seguidors. Estem parlant d'una col·lecció càpsula que té tota la pinta de revolucionar el sector i que té per nom King Art («el rei o la reina de l'art», en català).

Pepe Navarro ja sap on el pot veure per confessar-ho tot

Ens referim a una idea relacionada amb roba urbana i amb estil de carrer. Són dessuadores, pantalons i jerseis per a l'home actual, tal com va revelar el fill de Pepe Navarro xerrant amb el digital El Español. En el moment d'aquella conversa no s'havia revelat la data concreta del llançament oficial d'aquesta marca de roba.

Ara sabem que, en uns dies, tindrà lloc la inauguració de King Art: el dimecres 17 d'agost a les 20 hores en un lloc idíl·lic de Madrid. En aquest cas, l'esdeveniment és restringit i només hi seran presents un nombre limitat de convidats, entre ells, segurament, Pepe Navarro i la premsa, que també podrà acudir a cobrir l'acte.

Alejandro Reyes ha triat l'Hotel Room Mate de la Gran Via de Madrid per presentar la nova marca de roba. Va ser el mateix fill de Pepe Navarro qui va assegurar que les seves peces preferides són aquelles «còmodes i posables».

El nom de la marca, King Art, és una idea que ha pensat conjuntament amb Virginia Abzueta. Ella és una dissenyadora d'alta costura del país on va néixer la seva mare, Ivonne Reyes.

Pepe Navarro assisteix perplex a la nova intenció professional del jove

Alejandro va entregar a l'esmentat digital l'eslògan que explica el significat de King Art. «Aquesta marca és per als que creuen en l'art com a forma de vida. De vegades deixem els colors de costat, però t'invito perquè els reintegris i revisquis allò que ens fa únics. Sent que ets el rei o la reina del seu propi destí».

El fill de Pepe Navarro va explicar que la idea d'aquesta nova experiència al món empresarial va començar de la manera més inesperada. Va ser durant un sopar amb sa mare i uns amics. «Estàvem prenent alguna cosa la meva mare, un parell d'amics i jo. Vam començar a parlar de moda i jo, quan era petit ,vaig pensar fer alguna cosa», admetia.

Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco
Pepe Navarro se sorprèn amb el nou projecte del seu fill. | Telecinco

'King Art': la nova marca de moda d'Alejandro

«Amb 15 o 16 anys et donen una paga per emprendre alguna cosa. Sempre he volgut fer unes dessuadores. La meva mare i jo coneixíem Virgínia. No soc dissenyador, però sempre em va agradar alguna marca que estigués relacionada amb mi», prosseguia el seu relat.

«El 2019, quan vaig desfilar, em va agradar molt tot aquest món, va ser quan vaig començar a descobrir dissenyadors de Llatinoamèrica. Eren uns outfits meravellosos, tant americanes com pantalons que són de vestir, però simulen ser xandalls. D'aquí venia tot. Aquí es va materialitzar la idea», continuava el discurs.

D'altra banda, el fill de Pepe Navarro ha tornat a Espanya per quedar-s'hi molt de temps. Té clar que no es mullarà més en plena guerra entre la seva mare i el seu pare, però sí que li agrada tornar a Espanya a reprendre la seva vida.

L'actor continua estudiant Art Dramàtic i fa un curs de Màrqueting d'empreses. A més, cal recordar que el jove es va formar com a intèrpret a la Film Academy de Nova York.