Fotomuntatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja

Asraf Beno se'n va i deixa sola Isa Pantoja al pitjor moment

Asraf vol fer caixa amb tot el que està succeint a la família d'Isa Pantoja

Isa Pantoja viu un dels moments més incerts i angoixants de la seva vida. Bàsicament per l'estat deplorable en què es troba la seva mare, Isabel Pantoja.

Després d'una setmana horrible, en què la cupletista ha trepitjat els jutjats, amb prèvia pallissa pública, i ha desheretat els seus fills, Isa ha pres una decisió.

Ha anat a Cantora per a passar una estona amb la seva progenitora i així ajudar-la a superar aquest mal tràngol.

No han parlat ni de denúncies, ni d'herències, ni de drames familiars. Chabelita ha volgut distreure Isabel i allunyar-la de les preocupacions explicant-li anècdotes del seu net i històries boniques.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja està al corrent dels plans d'Asraf Beno | Telecinco

I, mentre això passava, què feia Asraf Beno, el nòvio de la jove?

Doncs està immers en una negociació que l'allunyarà d'ella, tot i el moment delicat que travessa. Asraf, sempre a l'ombra d'Isa per a treure profit del drama.

Asraf Beno negocia per anar a 'Supervivientes'

Asraf Beno està aprofitant l'embranzida mediàtica de la seva promesa per a pujar al carro televisiu. Actualment treballa unes hores a la setmana 'a Viva la vida', on va donant novetats sobre els problemes de la família.

Isa Pantoja, que fa de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa' i a 'Ya son las ocho', no necessita ningú per a actualitzar la informació al respecte. Ella sola ho fa perfectament.

Asraf l'espera a casa, cuidant Albertito o fent les seves coses. I ara ha vist l'oportunitat de guanyar el seu propi sou (que no serà baix) si aconsegueix enrolar-se a 'Superviventes 2022'.

Està negociant amb la productora per a entrar al reality, però ja li han posat una condició: Isa Pantoja l'ha de defensar a plató. A ell li sembla perfecte, tot i que ella és reticent a tenir més presència televisiva. Està encantada amb els programes on treballar actualment i no vol tenir més hores de televisió.

I és que, sense Isa, no hi ha programa, ja que és sabut que Asraf no dona gens de joc. Més aviat és insípid i un concursant de realities poc atractiu per a l'audiència.

Asraf ja va ser rebutjat per Telecinco

No és la primera vegada que Asraf Beno intenta participar a 'Supervivientes'. Els únics ingressos que té li arriben de la televisió i d'alguna feina molt puntual que fa com a model.

▶️ Julián Muñoz asume un riesgo elevado de morir

Així doncs, concursar al reality de supervivència és el seu gran objectiu per a aquest 2022. El 2020 ja va ser a les portes del programa, però no hi va poder entrar perquè no va passar les proves mèdiques.

No va arribar a aclarir què li passava exactament, però, pel que es veu, era una cosa greu que després no ho va resultar tant.

Això va provocar una forta crisi de parella amb Isa, ja que Asraf li va amagar el suposat problema de salut que tenia. No l'hi va explicar fins que van entrar a 'La casa fuerte'.

Isa Pantoja i Asraf Beno
Asraf i Chabelita van viure una crisi molt forta per les mentides que ell havia dit | Telecinco

«He estat molt malament; no sabia què tenia. Em van dir que era una cosa molt dolenta. Ara ja ho he superat. No era tan dolent com pensava», va dir al seu moment. I Chabelita va al·lucinar que la seva parella li hagués amagat una cosa així.

Ara sembla que les aigües estan calmades entre ells. Isa fins i tot es planteja tenir un fill amb Asraf, que li dona estabilitat i tranquil·litat quan arriba a casa després de les tempestes mediàtiques i familiars.

Si Asraf Beno definitivament entra a 'Supervivientes', estarà setmanes o mesos totalment allunyat d'Isa Pantoja. I, tenint en compte que la família de la jove no hi ha setmana que estigui tranquil·la, és probable que no sigui la millor decisió en aquest moment.

No obstant això, si acaba arribant a un acord amb la productora, la quantitat de diners que facturarà serà molt benvinguda per la parella si volen ampliar la família.

Aquesta mateixa setmana, començaran a sortir a la llum els concursants oficials de 'Supervivientes 2022', i tot apunta que Asraf Beno en serà un.