Primer pla d'Almudena Cid

Els pares d'Almudena Cid destapen una altra gran mentida del divorci de la seva filla

Almudena Cid no vol que s'expliquin mentides

Almudena Cid vol que la guerra entre el seu entorn i Christian Gálvez acabi finalment. I és que, malgrat que ella ha decidit mantenir-se'n al marge i no parlar amb els mitjans de comunicació, els seus familiars han optat per fer tot el contrari.

Durant aquests mesos, el seu cercle més proper s'ha posat en contacte amb diverses capçaleres del nostre país per desmentir algunes de les informacions que han sortit a la llum.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid i Christian Gálvez ja han signat els papers de la seva separació | GTRES

La primera vegada que l'entorn més proper a Almudena Cid va sortir a la palestra va ser quan es va fer conèixer la ruptura entre l'exgimnasta rítmica i el presentador de Mediaset.

Els familiars de l'actriu van assegurar que «a Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions». A més, consideren que la ruptura es va produir perquè Gálvez ja havia començat el seu romanç amb Patricia Pardo.

Però quan semblava que tot havia arribat a la fi, la guerra entre les dues famílies ha tornat a esclatar. I tot arran de les noves informacions que han sortit sobre aquesta exparella.

Els pares d'Almudena Cid destapen la mentida del presentador

Almudena Cid està farta de les mentides del seu exmarit. Fa tot just unes hores, el diari ABC va assegurar que Christian Gálvez va voler tenir un detall amb els seus exsogres.

Una font molt propera al presentador de televisió li va assegurar a aquest mitjà que, després de finalitzar la seva relació amb l'esportista, Gálvez els va fer arribar una carta «escrita de pròpia mà» en què els explicava els motius que li havien portat a prendre aquesta decisió.

Almudena Cid amb amics després de la ruptura
Els amics d'Almudena Cid no volen que s'expliquin mentides | Europa Press

L'exmarit d'Almudena Cid els desitjava un futur feliç, en harmonia i sense problemes. Ara, però, els éssers estimats de l'actriu han volgut sortir públicament a desmentir aquestes paraules.

Segons ha publicat la revista Semana, aquesta informació no seria del tot certa. Els familiars de l'exgimnasta rítmica neguen l'existència d'aquesta carta. «Va ser un missatge de text, no una carta i no deia res del motiu pel qual la deixava. No es va atrevir ni tan sols a trucar per telèfon».

▶️ El detalle que ha tenido Christian Gálvez que no ha gustado a Almudena Cid

Almudena Cid no està conforme amb allò que s'ha dit sobre el seu acord

Almudena Cid no dona crèdit a tot allò que s'ha publicat durant aquests dies sobre el seu acord de divorci. Després de mesos veient com Christian Gálvez aconseguia refer la seva vida amb Patricia Pardo, l'actriu es pensava que el seu patiment acabaria, però no ha estat així.

Només firmar els papers, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò del suposat acord al qual la parella havia arribat.

Saúl Ortiz va assegurar a Madrid Directo Flash que l'escriptor havia cedit a totes les exigències de la seva exdona. Segons es va explicar en aquest programa de Telemadrid, Almudena Cid es va quedar amb un loft valorat en 225.000 euros, dues places de garatge, un cotxe i una furgoneta.

Foto d'Almudena Cid.
Almudena Cid no està conforme amb tot el que han dit sobre el seu acord | GTRES

Durant la xerrada que va mantenir Semana amb els familiars de l'exparticipant de Masterchef Celebrity, aquesta informació va quedar totalment desmentida.

«225.000? Jo no sabia que una oficina en un poble valdria tant. No va ser capaç de vendre'l ni per la meitat», ha assegurat l'entorn d'Almudena. A més, també van voler aprofitar l'ocasió per deixar clar que no és un cotxe car. «Ara m'assabento que un Fiat és un cotxe d'alta gamma».

Malgrat que Almudena Cid ha optat per continuar guardant silenci, la veritat és que els seus éssers estimats no estan disposats que es diguin mentides sobre ella. Per a ells, la salut mental de l'esportista és molt més important que tots els béns que s'han repartit. «Sempre amb els diners a la boca com si a la vida fos el més important...».