Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i Olga Moreno.

Antonio David Flores confirma els inesperats rumors sobre Olga Moreno

Ha sortit a la llum la incògnita d'Olga Moreno

La inesperada ruptura entre Olga Moreno i Antonio David Flores continua donant molt de què parlar. I tot després que, només unes setmanes més tard d'aquesta notícia, es confirmés la nova relació de l'exguardia civil amb Marta Riesco.

Tot seguit, totes les mirades es van dirigir a Olga Moreno i al seu estat de salut. Ni tan sols la seva trucada en directe a Telecinco per donar suport a Rocío Flores per la mala època que està travessant la jove, va calmar la preocupació del públic.

Les germanes d'Olga van dir que tot estava bé, però hi havia rumors que confirmaven que l'empresària hauria necessitat ajuda professional per superar la seva separació.

Imatge d'Olga Moreno acompanyada de la seva mare i les seves dues germanes
Olga Moreno, la seva mare i dues de les seves germanes, Rosa i Arancha. | Europa Press

Sigui com sigui, sembla que Olga Moreno ha aconseguit superar-ho perquè darrerament se l'ha vist feliç, fins i tot, s'ha animat a fer coses noves.

Olga Moreno ha superat a Antonio David

Ja no queda res de l'Olga que intentava passar desapercebuda davant els mitjans de comunicació. Pren les decisions que vol i no li importa les càmeres. N'és una prova el que ha fet al costat de Rocío Flores fa tan sols uns dies.

Per demostrar la bona relació que hi ha entre totes dues, Olga Moreno i Rocío s'han sotmès juntes a una operació. És una lipoescultura per millorar el físic del cos de cara a l'estiu.

Foto de Rocío Flores i Olga Moreno.
Olga Moreno i Rocío Flores s'ha sotmès a la mateixa operació estètica. | GTRES

Lluny de preocupar-se per les crítiques que rebrien en sortir a la llum aquesta operació, Olga Moreno i Rocío estan en repòs i recuperació. El que ningú imaginava era que, com estan juntes, Antonio David es passés a visitar-les.

Les càmeres el van pillar a les portes de la clínica. Per això l'exguardia civil no va tenir més remei que confirmar el que fa dies que es rumoreja.

▶️ Telecinco prepara el regreso de Antonio David Flores

Antonio David confirma els rumors

Amb un to tranquil i diferent del d'altres dies, Antonio David demanava respecte als mitjans de comunicació i aprofitava que hi havia moltes càmeres per aclarir tots els rumors.

«Hi ha hagut col·laboradors que, avui, continuen insinuant que la nostra relació és dolenta i és tot el contrari. A veure si ja queda clar d'una vegada per totes», deia Antonio David.

Antonio David Flores caminant pel carrer amb mascareta.
Antonio David Flores aclareix la seva situació amb Olga Moreno. | Europa Press

Fart dels rumors, l'exguardia civil deia que amb Olga no té cap problema. «Soc aquí perquè és la meva obligació ser aquí», començava.

«Em sento molest perquè sembla que obligatòriament hi ha d'haver una mala relació. Quan no és així», concloïa Antonio David.

La nova etapa d'Olga Moreno

Ara que ja sabem la bona relació que té amb la seva exparella, així com el bon estat de salut de què gaudeix Olga Moreno, l'empresària és ara el centre d'atenció per un altre moviment.

Un que l'han anomenat com «la nova etapa d'Olga Moreno» i que no és altre que obrir-se un nou compte d'Instagram. Un compte que ja té més de 70.000 seguidors i encara que de moment només ha penjat dues fotos, ja està tenint èxit.

Molts creuen que aquesta decisió no és res més que un intent d'atac cap a Antonio David. Sobretot, després del vídeo que l'empresària va penjar de festa amb les seves amigues. En ell, una de les seves amistats canta a la càmera: «No vas ser tu, va ser ella qui et va deixar». Seguidament, Olga Moreno diu: «És el que hi ha».

Torna Olga Moreno als platós?

Els rumors sobre la tornada d'Olga Moreno als platós són més forts que mai. Sobretot, després d'obrir-se un perfil personal tenint-ne ja un altre, el que té per promocionar la seva botiga de roba a Màlaga.