Primer pla de Manu Tenorio.

Manu Tenorio confirma el rumor sobre el seu fill i pren una decisió que ho canvia tot

Manu Tenorio ha fet, per primer cop, una confessió important en una entrevista

Manu Tenorio es va aconseguir la fama amb només 20 anys, just quan es va estrenar la primera edició d'Operación Triunfo.

 

Va trigar poc temps a convertir-se en un dels grans protagonistes del concurs i, quan es va acabar, va aconseguir fer passos importants. Darrerament ha concedit una entrevista a la revista Pronto per explicar el seu nou projecte: una gira musical que promet fer història.

El sevillà Manu Tenorio està molt concentrat en la promoció de La verdad, l'últim disc que ha tret i que està rebent molt bones crítiques. Ha aprofitat per parlar de la seva vida personal mentre promociona aquest projecte i les paraules han confirmat els rumors. Tot i que ell és un dels cantants més famosos del país, el seu fill porta una vida completament normal.

Imatge del cantant Manu Tenorio
Manu Tenorio és un dels cantants més mítics d'Operación Triunfo. | LND

Manu desitja que el seu petit creixi lluny del món de l'espectacle, ja que vol que sigui igual a la resta dels seus companys. «Procuro ser-hi sempre que em necessita i m'emociono molt en parlar-ne perquè n'estic molt orgullós. És un nen extraordinari i molt afectuós, el porto cada dia al col·legi, cosa que no va fer el meu pare amb mi», deia a Pronto.

Manu ha fet una confessió que està fent molt de què parlar: «No he tingut un bon pare, però jo intento ser-ho». El cantant no havia parlat mai d'aquest tema públicament, de fet és una de les poques vegades que ha sigut tan sincer amb el públic. Ha quedat clar que darrere de l'artista hi ha una persona estupenda que sempre està disposada a ajudar qui ho necessita.

Manu Tenorio explica com ha canviat la vida

Manu va concedir una entrevista a Semana el 2021 i ja va parlar d'això una mica. Les seves paraules confirmen que el seu fill porta una vida molt discreta i que no ha notat mai cap canvi per tenir un pare famós. El concursant d'Operación Triunfo 1 ha aconseguit que la premsa el respecti, ja que sempre és amable amb tots els periodistes.

Tenorio va parlar obertament del seu petit a la revista Semana i va explicar que ser pare era el millor que li havia passat a la vida. «Procuro ser un bon pare, que ell sempre pugui comptar amb mi i intento estar sempre a l'altura de les necessitats. Sempre he intentat que el meu fill no noti cap mena de diferència entre ell i els seus companys perquè el seu pare sigui una persona coneguda».

El cantant no està acostumat a parlar de la seva vida privada, però entén que és un personatge públic i que ha d'entrar en certs temes. «El meu fill és una persona molt afectuosa, la veritat és que sempre ens està demanant un germanet i nosaltres estem donant voltes a l'assumpte».

Manu Tenorio afronta un repte important

El cantant sap que la seva vida ha canviat per sempre, ja que ara és pare i s'ha adonat que té altres prioritats. «Abans un estava pendent exclusivament del seu melic i ara t'adones que el més important és ell», va explicar a Semana. Però la paternitat no li ha suposat deixar de banda la seva carrera musical, de fet ha tret un nou disc: La verdad.

Tenorio ha dit a la revista Pronto que el seu nou treball «és un repertori de cançons melòdiques de tota la vida». Ara té una difícil tasca, que és complir les expectatives dels fans. Els crítics saben que no té res a preocupar-se perquè sempre ha demostrat que té un talent irresistible.

El cantant està passant per una de les etapes més boniques de la seva trajectòria professional, però no s'ha oblidat de la família. És pare i artista, treballs que combina a la perfecció. Però ell passa molt de temps amb el seu fill, de fet el 2021 va dir que estava pensant-se ser pare de nou.

▶️ Paula Echevarría lanza un inesperado mensaje a David Bustamante