Primer pla de Rocío Carrasco

Asseguren que Rocío Carrasco «s'ha sorprès després de veure's en el documental»

La famosa trenca el seu silenci amb el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'

Els primers dos capítols del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' no han deixat indiferent a ningú. Les dures confessions de Rocío Carrasco, després de 25 anys de silenci, han generat una gran polèmica i diverses celebritats s'han fet ressò a les xarxes socials. Ara bé, la gent està esperant les reaccions dels seus protagonistes, és a dir, Rocío Carrasco i Antonio David Flores

La sorpresa de Rocío Carrasco després de veure el documental

La revista 'Vanitatis' ha revelat en exclusiva la reacció de Rocío Carrasco després de veure's en el documental. Així doncs, el cercle més proper a Carrasco assegura que «està sorpresa pel suport que està rebent», recull la revista. 

Tot i que el conflicte familiar Carraso-Flores ha dividit al nostre país, el documental ha aconseguit equilibrar la balança i que Rocío aconsegueixi el suport de molta gent. Fins al moment, la gent només havia escoltat la versió d'Antonio David, que ha visitat centenars de platós de televisió per parlar de la seva exdona, però ella ha canviat la història. De fet, segons assenyalen les mateixes fonts a 'Vanitatis', Rocío Carrasco «està feliç, però també està esperant que s'emetin la resta de capítols perquè es pugui veure tot el que s'ha quedat en l'aire».

El suport a les xarxes socials

Ara, molta gent pot entendre el comportament de Rocío Carrasco i no han dubtat en enviar-li missatges de suport. Carrasco és una dona que, malgrat tot el que s'ha dit en contra seva, ha reaparegut públicament per parlar dels maltractaments que va patir amb Antonio David. 

Tot i que els fets no s'han demostrat davant un jutge, el seu testimoni ha commocionat als teleespectadors i fins i tot a molts polítics. De fet, Irene Montero d'Unides Podem ha manifestat el seu suport a Rocío Carrasco per ser «una víctima de violència de gènere», i la portaveu de Vox, Rocío Monasterio, també ha mostrat la seva solidaritat amb la famosa per fer entendre «que és la síndrome d'alienació parental».

Les reaccions de la família 

Els teleespectadors estan molt pendents de les reaccions d'Antonio David, Ortega Cano i Rocío Flores, que ja han parlat al respecte. El col·laborador de 'Sálvame' s'ha limitat a defensar la seva imatge i amenaçar en emprendre accions legals contra Rocío per haver-lo titllat de maltractador. No obstant això, no ha donat la cara i Antonio Rossi ha estat l'encarregat d'exposar l'opinió del col·laborador.


D'altra banda, Ortega Cano ha preferit mantenir-se al marge de la polèmica i ha assegurat que no ha vist el documental. Finalment, Rocío Flores ha utilitzat el seu compte d'Instagram per explicar que Telecinco no li ha donat veu, però està esperant poder aparèixer a 'Sálvame' per donar la seva opinió.