Antonio David al plató de 'Sálvame'

Antonio David demandarà una companya de 'Sálvame': «Ho hauràs de demostrar»

L'excol·laborador de Telecinco està molt pendent de tot el que s'explica d'ell a televisió

Ahir es va anunciar a 'Sálvame' que el programa i la cadena havien trencat el contracte que tenien amb Antonio David Flores i asseguraven que l'exmarit de Rocío Carrasco ja no tornaria a treballar en cap de les produccions de la cadena, entrant així a donar suport al testimoniatge de la filla de Rocío Jurado i que és del tot incompatible amb continuar comptant amb el col·laborador com a treballador de l'empresa audiovisual. No obstant això, l'acomiadament d'aquest no ha frenat que es continuï parlant d'ell en el programa de les tardes i en el de la resta de formats de la cadena.

De fet, és del tot impossible poder comentar la docu-sèrie de Carrasco sense parlar d'Antonio David, un element clau, encara que sigui com a dolent d'aquesta història. Ara, el col·laborador es troba reclòs a la seva casa, però això no li fa estar desconnectat de tot el que s'està explicant i segons sembla, no es perd ni un dels programes de televisió per a poder veure el que s'està comptant sobre ell.

Una de les valentes que aquesta mateixa tarda ha decidit fer un pas més en contra de Flores, ha estat la que fora la seva companya a 'Sálvame', Laura Fa i que ha revelat alguna cosa que aquest li va dir mentre sopaven a l'hotel en el qual s'alberguen els col·laboradors del programa que viuen fora de Madrid. Segons el testimoniatge de Fa, li va preguntar a Antonio David pel motiu pel qual la seva exmuller no es veia amb els seus fills i segons sembla, aquest li va dir que estava tan enganxada a unes certes substàncies que li era impossible poder aixecar-se dels llits per a poder veure als seus fills.

Aquestes afirmacions han aixecat molta polseguera en el programa, tant és així que Antonio David Flores ha començat a trucar a altres companys de manera compulsiva perquè frenessin a Fa i desaprovessin les dades que estava desenvolupant en el plató. Ha estat llavors quan Rafa Mora ha traslladat a l'audiència i a la col·laboradora la contundent decisió que ha pres Antonio David en referència a la informació que ha llançat la catalana.

Rafa Mora li ha dit a Laura Fa que Antonio David està que es puja per les parets i si és tan valenta com per a explicar això en televisió, ho haurà de continuar sent quan rebi una citació judicial per a demostrar això que ha fet públic. Aquest advertiment, lluny d'acoquinar a la catalana ha servit perquè la tertuliana es senti forta i sigui ella qui posi a Antonio David en el seu lloc.

«Advertiments, els justos»

Laura Fa no s'ha quedat callada i li ha demanat a Flores que si vol interposar mesures que ho faci, però que no l'adverteixi per què ja està molt farta dels seus advertiments, deixant clar que es tracta d'una tècnica habitual del col·laborador i que l'utilitza per a intentar callar moltes veus que no li juguen a favor. De nou, Fa no s'ha retractat i ha mantingut que Antonio David li va comptar aquesta informació.

D'altra banda, Carlota Corredera i parlant en nom de la direcció de 'Sálvame', ha volgut tranquil·litzar a Laura Fa dient que el programa té constància que Antonio David va explicar això mateix a altres persones i que segur, podrien atestar-ho on faci falta. Segons sembla, el programa s'ha cansat de defensar a Flores i que ara, volen tancar files per la resta de l'equip i que durant molt de temps, han hagut de suportar els improperis del ja ex col·laborador del programa.

Veurem si finalment Antonio David decideix prendre aquestes accions en contra de la seva companya o si solament es tracta d'un avís que no tindrà més transcendència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.