Antonio David Flores, Rocío Carrasco i Rocío Jurado posant amb motiu del naixement de Rocío Flores el 1998

El dineral que s'han embutxacat Antonio David i Rocío Carrasco a la televisió

Han airejat els draps bruts de la seva relació

Diumenge passat, 21 de març, Rocío Carrasco ens deixava a tots tremolant després de l'estrena del seu documental. I, tot i les tràgiques confessions que va fer sobre els seus fills i el seu ex, Antonio David, no hi ha dubte que també ha sortit bé beneficiada amb la jugada. Així, s'estipula que la filla de 'la més gran' s'hauria embutxacat ni més ni menys que gairebé tres milions d'euros per animar-se a parlar després de més de vint anys de silenci.

Encara que hi ha qui ho xifra en uns 200.000 euros per capítol emès i, això, sumat a condicions com l'acomiadament fulminant del seu ex de Telecinco, enmig d'una clara estratègia on Carrasco s'ha cobrat a la fi la seva anhelada venjança.

I, malgrat que molts posen en dubte la veracitat del seu testimoni per la gratificant recompensa econòmica que hauria rebut, la veritat és que durant anys, Rociíto ha estat rebutjant sucoses ofertes a canvi d'explicar la seva veritat. Sembla, però, que la seva amistat amb David Valldeperas, director de 'Sálvame', ha estat un punt clau a l'hora d'acceptar concedir l'entrevista a una de les cadenes que més l'han jutjat.

Per la seva banda, Antonio David està pagant car el fet d'haver-se enfrontat a la mare dels seus fills, i potser pensava que mai sortiria escaldat amb el tema, encara que s'equivocava. Les conseqüències no s'han fet esperar, la seva reputació està per terra, i els seus companys de 'Sálvame' li han donat l'esquena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La quantitat de diners que ha guanyat Antonio David a televisió

Però, això sí, durant anys ell ha estat qui s'ha beneficiat econòmicament per airejar els draps bruts de la seva relació, i venent la figura de 'mala mare' de Rocío Carrasco en tots els platós. Però, quant podria haver guanyat exactament en aquest temps?

Doncs, la inestimable xifra de cinc milions d'euros des que va trencar el seu matrimoni amb ella. Tot, després d'acudir a programes com 'La Tómbola', on s'hauria dut 18.000 euros, 'Crónicas Marcianas', on va estar tres temporades i va arribar a treure 600.000 euros.

Després, es va convertir en col·laborador estrella de programes com a 'A tu lado', on cobrava uns 1.200 euros per intervenció i sumava 600.000 euros. A partir d'aquí, es convertia en col·laborador estrella de programes com 'Sálvame', on arribava a cotitzar uns 800 euros per cada dia treballat, el que podria haver-se traduït en uns 500.000 euros.

Una cosa, que sumat a altres aparicions televisives en 'realities' com a 'GH Vip', a part de les entrevistes exclusives que ha concedit, li haurien aportat sumes properes als 300.000 euros. En total, una xifra milionària que l'hauria portat a viure còmodament.

Lamentablement per al tertulià, sembla que se li ha acabat la ganga, i l'entrevista de la seva exdona li ha costat fins i tot el treball. Així, ja pot acomiadar-se d'aquestes importants xifres que solia guanyar, tot i que no està tot perdut. I és que, si bé Rocío Carrasco tenia una estratègia molt ben filada per destruir-li, ell ha demostrat estar més que preparat per contraatacar.

D'aquesta manera, la seva dona, Olga Moreno, ja ha estat anunciada com a nova concursant de 'Supervivientes 2021' i s'espera que això tiri més llenya al foc si es cau. A més, Rocío Flores encara no s'ha pronunciat, i estem tots expectants davant el que pugui dir la jove. Es posicionarà per fi a la banda de la seva mare després d'escoltar la seva veritat?

De moment, els pocs afortunats que han pogut veure la resta dels lliuraments de 'Rocío: contar la verdad para seguir vida', avisen que el que hem vist no és res comparat amb el que ens queda, i és que sembla que 'el gros' està per arribar.