Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

El WhatsApp de Rocío Flores la nit del documental a la seva mare, Rocío Carrasco

La 'influencer' es va quedar sorpresa amb algunes de les declaracions de la seva progenitora

Rocío Carrasco s'ha mantingut durant anys en silenci i no ha estat fins ara que ha decidit a explicar la seva veritat en un documental que va estrenar diumenge passat, 21 de març, les seves dues primeres entregues. Un reportatge que ha causat gran expectació, especialment per a aquelles persones que estan implicades en la història.

La reacció de Rocío Flores després de veure el documental de la seva mare

Rocío Flores sempre s'ha posicionat a la banda del seu pare, per aquest motiu la gran estrena del documental de la seva mare l'ha mantingut en suspens durant diversos dies i la va tenir enganxada davant el televisor durant diverses hores el diumenge.

La 'influencer' va veure les dues primeres entregues del reportatge de Rocío Carrasco sense prestar atenció a res més, i no va ser fins a tres quarts de tres de la matinada, un cop finalitzada l'emissió, quan va obrir per primera vegada el seu WhatsApp. Rocío Flores havia acabat de veure totes les revelacions que havia fet la seva mare per a Telecinco, quan es va atrevir a agafar el telèfon.

Les persones que van parlar amb ella han assenyalat que la filla de Rocío Carrasco estava nerviosa i sorpresa per algunes de les declaracions que havia fet la seva mare, però tot i això s'ha mantingut ferma en donar suport al seu pare.

Rociíto ha airejat diversos dels draps bruts d'Antonio David Flores i un d'ells ha estat el maltractament, tant físic com psicològic, que va rebre per part del seu exmarit. Una revelació que li ha costat el seu lloc de treball a l'exguàrdia civil.

Malgrat això, el col·laborador de televisió no està disposat que el segueixin anomenant maltractador i portarà l'assumpte als tribunals, de manera que a la guerra entre els pares de Rocío i David Flores encara li queden molts capítols per davant. I, com porta succeint des que va iniciar aquesta batalla, la filla de tots dos se seguirà mantenint en el costat patern.

La contradicció de Rocío Carrasco

Les dues primeres entregues del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' han aconseguit revolucionar a tot el país, però això tan sols va ser el principi. Tot i que queden pendents diversos capítols del reportatge i encara que la filla de Rocío Jurado ja ha revelat algunes de les coses més dures, és més que probable que encara guardi més asos sota la màniga per als pròxims passos.

Ella mateixa ha destacat en el seu documental que Antonio David Flores li ha arrabassat el que més li importava, els seus fills, però ara no ha valorat l'immens dany que pot fer-los a Rocío i David Flores amb les seves revelacions. El seu exmarit seguirà sent el focus principal dels seus atacs i això, directament o indirectament, acabarà afectant els seus dos fills.

Si realment volia arreglar les coses amb ells, Rocío Carrasco hauria d'haver atès les trucades de la seva filla i explicar-li tota la seva veritat en persona i no vendre-la a la televisió. No obstant això, les seves paraules i els seus actes es contradiuen, ja que la col·laboradora ha assenyalat que Antonio David Flores li ha robat als seus fills, però ningú entén que alhora s'amagui d'ells i no lluiti per recuperar-los.

No va estar al costat de David Flors al jutjat, ni tampoc va fer l'intent d'acostar-se a Rocío Flores quan ella li va pregar que acabessin amb l'enfrontament familiar i comencessin des de zero, de manera que molts han apuntat que les declaracions que ha fet en el documental no són certes i que simplement ho ha fet per obtenir una descomunal quantitat de diners i seguir destrossant-li vida al seu exmarit.