Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

Els col·laboradors de 'Sálvame' donen l'esquena a Antonio David: «Ja no el volem aquí»

Ja no volen que treballi més a la cadena

Telecinco no es va equivocar quan va afirmar que l'emissió de la docu-sèrie 'Rocío: contar la verdad para seguir viva' regiraria el món de la premsa rosa. Durant molts anys, Espanya només havia escoltat el testimoni d'Antonio David Flores, un testimoni que ho eximia de qualsevol mena de causa vinculada als maltractaments cap a la seva exdona, Rocío Carrasco. No obstant això i gràcies al testimoni d'aquesta última, diumenge els espectadors van prendre consciència que els faltava escoltar una de les parts i el seu testimoni va encongir el cor de molts.

Tot i que només vam veure una petita part de tot el que s'explicarà, els espectadors van demanar des de ja, que la cadena que emet el programa, Telecinco, tanqués files i condemnés les presumptes actituds del seu col·laborador i que havien quedat al descobert gràcies al que va explicar la filla de Rocío Jurado.

Aquesta resposta per part de la cadena no ha trigat a arribar i ahir, uns minuts abans que comencés 'Sálvame', es va publicar la decisió de 'Mediaset' i no era altra que la de prescindir dels serveis professionals d'Antonio David com a col·laborador de 'Sálvame' i de la resta de programes de la cadena. Aquesta dada i que ha corregut com la pólvora a través de les xarxes socials, ha tingut una confirmació oficial just quan ha iniciat l'emissió del programa de les tardes.

Carlota Corredera i amb un to molt seriós, confirmava la decisió de la cadena i anunciava que ja no tornaria a treballar en cap projecte vinculat amb la cadena ni tampoc amb la productora que produeix 'Sálvame' i molts dels formats en què era habitual veure el tertulià treballar. Això s'ha acompanyat d'uns rostres molt seriosos dels seus companys i que de nou, han seguit una mica el discurs que va fer Belén Esteban al programa especial que va acompanyar l'emissió de la docu-sèrie.

Els companys de programa d'Antonio David han volgut demanar perdó a Rocío Carrasco per haver-la qüestionat com a mare sense haver escoltat la seva versió, un testimoni molt dolorós i que per a res, ningú esperava que fos tan dur. Aquest posicionament no ha acabat aquí, i els col·laboradors han seguit mostrant el seu rebuig cap al qual ha sigut el seu company durant molts anys.

Sembla que ja no hi ha marxa enrere i els amics a la televisió se li acaben a Antonio David, però, tanmateix, encara té alguns fidels i que intenten justificar-ho d'amagat, al·legant que no entenen algunes actituds de Rocío Carrasco.

Els amics que encara li queden a Antonio David en televisió

Malgrat que 'Mediaset' ha pres una decisió, encara queden alguns tertulians que estan del costat del col·laborador i que li donen suport, encara que saben que estan representant a una minoria i que, a més, està sent i serà molt qüestionada. Entre aquests es troben Kiko Matamoros, Antonio Rossi o Marta López, qui consideren que Rocío podria haver-ho fet millor com a mare, malgrat tot el que va explicar la protagonista de la sèrie-documental.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

També hi ha altres perfils més moderats i que no es volen deixar portar pel testimoni de Rocío Carrasco com és el cas de Gema López. Aquesta ha reconegut que, tot i que li va impactar molt el testimoni de Rocío, no es veu capaç de posar cap adjectiu sobre Antonio David.

Una decisió que el seu programa li ha respectat i que Carlota Corredera li ha recordat que allà ningú els hi obliga a dir res que no vulguin i que la seva opinió és tan lliure com la dels altres. Antonio David haurà de parlar i si no és en Telecinco, algú haurà de donar-li veu per poder-se defensar.