YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 Una explosió en una foneria del Vallès deixa quatre ferits, un de caràcter greu

L'advocat d'Antonio David Flores la fa grossa: «Mai havia vist això abans»

Iván Hernández ha entrat en directe a 'El programa de Ana Rosa' i ha deixat ben clar què opina del documental

L'advocat d'Antonio David Flores, Iván Hernández, no dona crèdit al que està passant. El lletrat ha concedit uns totals a 'El programa de Ana Rosa' aquest mateix matí del 23 de març de 2021 en els quals deixa molt clar que «això no es pot fer».

El seu client, l'exmarit de Rocío Carrasco, ha desaparegut de l'escenari de Telecinco des del passat diumenge, dia 21 de març, moment en què es va estrenar la sèrie documental de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', en el qual Antonio David Flores no surt gens ben parat.

No obstant això, la seva retirada en el combat no és una cosa que l'exguàrdia civil hagi decidit per si mateix, sinó que la productora per la qual treballa ha dictaminat que, donades les dures acusacions que versen sobre la seva persona, prescindeixen dels serveis de l'exgendre de Rocío Jurado.

El lletrat Iván Hernández considera inaudit el judici social que s'ha desfermat contra Antonio David Flores i les conseqüències professionals que estan caient sobre l'excol·laborador, més quan ha estat absolt per la justícia en relació amb les acusacions de maltractaments físics i psicològics dels quals Rociíto l'acusa, segons l'advocat.

«Jo mai havia vist això. És increïble. I crec que no fa cap bé ni a la justícia ni a tot el que l'envolta», ha confessat el lletrat que, a més, ha assenyalat que l'acusat emprendrà accions legals contra la seva exdona i tots aquells que l'hagin titllat de maltractador aquests dies.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Iván Hernández assegura que hi ha mitges veritats

«Iniciarem les accions oportunes contra el responsable que ha realitzat l'aportació de les proves incompletes i ha amagat en aquest reportatge tot el que els jutges han vist, examinat i jutjat. S'ha faltat a la veritat sobre els propis documents que apareixen en aquest reportatge», ha sentenciat Iván Hernández.

No obstant això, l'advocat s'ha abstingut d'apuntar amb el dit la persona sobre la qual recaurà el pes de, segons ell, haver manipulat la informació i la documentació aportada com a prova del testimoni i la veracitat de la filla de la Jurado de cara a la realització de la docusèrie.

«El mateix reportatge feia referència a un informe esbiaixat del 5 d'agost i 6 d'agost que, si es treu a l'opinió pública íntegrament, es podrà entreveure qui n'és el responsable», ha afirmat el defensor d'Antonio David Flores.

«119 pàgines, relatant fets de 25 anys, declaracions de totes les parts, i es fa una declaració guionitzada de Rocío Carrasco al reportatge. Hagués estat bé posar la seva declaració davant del jutge», afegia Hernández, deixant en evidència que l'empresària podria estar dient mitges veritats amb pinzellades de mentides.

Per a Iván Hernández, resulta molt difícil que Rocío Carrasco tingui noves proves sobre els maltractaments que presumptament Antonio David Flores li va propinar.

Rociíto «va aportar totes les proves, va declarar tot el món i la justícia es pronuncia que no hi ha indicis. Se sol·licita el recurs, la reobertura i no hi ha indicis. Ha estat 3 anys investigant», explica l'advocat, segons el qual Antonio David Flores no hauria de passar pels jutjats de nou per demostrar la seva innocència davant l'acusació de violència de gènere pronunciada per la seva exdona.

 

Els polítics simpatitzen amb Rocío Carrasco

L'advocat no dona crèdit a què fins i tot líders polítics hagin alimentat i participat del judici social contra el seu client. «La justícia no és qüestió de suports institucionals ni polítics. És qüestió de justícia. La justícia no pot estar mediatitzada i ningú pot defensar-la. La seva independència és fonamental», ha sentenciat.

«Els pronunciaments són sobre un reportatge que no conté el que han pogut veure els jutges. Qui ha portat el reportatge estava enganyant a l'opinió pública. S'ha tapat aquest informe, que surti a la llum aquest informe. Hi ha fets molt significatius que s'han suprimit en aquest informe. S'ha faltat a la veritat», ha afegit, argumentant que «Rocío va explicar la seva veritat al jutjat i ho va fer sota jurament».

«No havia vist que es procedís d'aquesta manera. No es pot fer el que s'ha fet. No pot haver-hi un reportatge així i privar l'opinió pública del que han vist els jutges. No es pot posar als peus dels cavalls a jutges, advocats, forenses, psiquiatres de Rocío Carrasco que han declarat», ha conclòs.

Iván Hernández i Antonio David Flores declaren que estan tranquils i segurs que l'exguàrdia civil no tornarà a passar pel calvari d'un nou judici per maltractaments contra Rociíto perquè, a més, insisteixen, l'acusat és innocent.

Però per molta pau que tractin de vendre, la veritat és que aquest documental ha fet saltar totes les alarmes i tant Antonio David Flores com el seu advocat estan molt enfadats per les acusacions públiques de la mare de Rocío i David Flores.


Comentaris

envia el comentari