Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa

Assenyalen la guanyadora de 'Supervivientes 2022' i els fans no hi estan d'acord

'Supervivientes' torna a generar controvèrsia, en aquest cas pel possible vencedor

Supervivientes afronta la seva fase final tenint sis concursants i un 'paràsit', Marta Peñate. Tots aquests participants compten amb els seus seguidors i que aspiren a endur-se el maletí dels 200.000 €. Tot i això, ara una exparticipant ha donat el nom de qui hauria de guanyar.

Ainhoa Cantalapiedra ha estat la que ha revelat públicament el nom de la persona que ha d'obtenir el triomf. Això ha generat força enrenou a les xarxes perquè són moltes les persones que no creuen que Ana Luque, com ella indica, s'ho mereixi.

Supervivientes descobreix l'opinió de la seva exconcursant

El 'reality' de Telecincoha tingut en aquesta edició com a supervivent Ainhoa, la que va ser guanyadora d'OT 2. Potser no va durar gaire al concurs de supervivència pels seus enfrontaments amb els seus companys i perquè el seu caràcter no va acabar de captivar l'audiència. Però ara ha tornat a cobrar protagonisme als mitjans.

El motiu que sigui novament notícia és que ha concedit una entrevista a Lecturas en què parla del seu pas pel concurs. I sobre això ha afirmat: «Ha estat increïble. És una experiència que m'ha canviat la vida en molts sentits».

En aquesta exclusiva ha dit que creia que guanyaria Kiko Matamoros, però no serà així perquè ha estat el darrer expulsat. Així mateix, ha confessat quina persona mereixeria ser la guanyadora del format: «M'agradaria que fos Ana Luque. Em sembla una dona meravellosa, encantadora i molt forta».

A això ha afegit: «Em sento molt reflectida amb la seva part positiva, infantil i alegre. Sobretot, amb el fet que no ha deixat de ser feliç malgrat les coses dures que tenen lloc a l'illa».

Ana Luque a 'Supervivientes 2021'
Supervivientes ha conegut que per a Ainhoa ha de ser Ana Luque qui guanyi el 'reality' | Mediaset

Supervivientes veu generar-se enrenou

El 'reality' de Telecincocompta amb una llarguíssima llista de fans i molts estan d'acord amb el punt de vista d'Ainhoa. Creuen que Luque seria una magnífica guanyadora de l'edició, per la qual cosa no deixen de recolzar-la. I entre aquests hi ha la seva amiga Olga Moreno, Rocío Flores i fins i tot Antonio David.

Fotomuntatge d'Ana Luque i Olga Moreno a 'Supervivientes'
Ana Luque està rebent el suport de l'exguanyadora de Supervivientes, la seva amiga Olga | Xarxes socials

No obstant això, molts altres estan absolutament en contra que la malaguenya sigui la que s'emporti el maletí del premi a la final. I ho han deixat de manifest a les xarxes amb comentaris com: «S'ha passat tot el programa sense estar nominada, anant d'ignorant i és una 'suavona'. Aquesta gent és la pitjor, al carrer aquesta setmana».

En aquesta mateixa línia trobem: «Deslliure'm Déu de les aigües manses que de les garrepes ja em lliuro jo» o «Que bé que es va aprendre el teatre d'Olga a Hondures. Es tracta de plorar sense llàgrimes per intentar enganyar els espectadors».

Per descomptat, sense oblidar-ne d'altres com a «És molt falsa», «És una colla d'institut», i «Ja ha ensenyat la seva poteta. Molt 'I love you', però al final és un llop amb pell de xai». Als que s'uneixen: «Em cansa i de supervivència és més nul·la que un cèntim» i «És una palmera i una pilota».

És més, n'hi ha que han arremès durament contra ella destacant una cosa inapropiada que va fer quan va ser confirmada com a concursant de Supervivientes.

En aquest sentit, hi han escrit: «Per celebrar que li havien trucat, va pujar una foto a les seves xarxes no amb les filles ni amb el marit ni amb la seva estimadíssima Olga. Era amb el fill de Rocío Carrasco, que no caigui en l'oblit».