Imatge de la princesa Elionor.

Letícia, molt contenta amb l'estricta dieta que Elionor ha seguit a l'estranger

La princesa Elionor porta una alimentació igual o més equilibrada que la que tenia a la Zarzuela

La reina Letícia sempre aposta per una alimentació i un estil de vida saludables. Una cosa que, a més a més, és el que els ha inculcat a les seves filles, i per això ha d'estar orgullosa de la dieta que segueix Elionor ara que no viu a la Zarzuela.

Des que la Princesa d'Astúries fos a estudiar fora d'Espanya, moltes són les incògnites sobre com és la seva vida allà. Per sort, és possible conèixer petits detalls, especialment relacionats amb les seves rutines de menjars diaris.

L'estricta rutina i el menjar de la princesa Elionor

Menjar aliments saludables no és l'únic que importa a la carrera per mantenir una bona salut. La reina Letícia ho sap bé i, per aquest motiu, no ha dubtat a inculcar-li a les seves filles tots els seus pensaments.

Ara que la princesa d'Astúries no viu a casa, es podria suposar que la dieta s'hauria relaxat. Tot i això, al col·legi de Gal·les on estudia Batxillerat, sembla que també són clars defensors de la rutina, així com dels horaris marcats.

Primer pla princesa Elionor.
Al seu nou col·legi, Elionor menja respectant els horaris anglesos | CatalunyaDiari

L'horari d'esmorzar de la futura hereva comença a les 7.15 hores. Així, pot compaginar una bona alimentació amb la gran càrrega acadèmica a què s'enfronta el dia a dia. Després s'estén fins a les 7.50 hores, i cap a les 10.30 hores del matí, tant la Princesa com els altres alumnes compten amb un breu descans per dinar.

L'hora del dinar la fan entre les 12 i les 13.45 hores. Encara que pugui semblar una mica aviat, cal recordar que la seva escola se situa al Regne Unit. És a dir, els costums són diferents dels d'Espanya.

Imatge de la princesa Elionor saludant.
La princesa Elionor sempre ha seguit una dieta saludable per ordre de la seva mare | GTRES

Tot i que el que més crida l'atenció dins aquest estricte horari és el sopar, que se serveix entre les 17.30 i les 19.00 hores. No obstant això, encara que al llarg de la setmana la rutina és inamovible, els caps de setmana la cosa canvia. Quan arriba el cap de setmana, tant l'Elionor com els seus companys poden gaudir d'uns horaris més flexibles.

La reina Letícia, encantada amb la rutina de la seva filla

Cal suposar que, quan Elionor se'n va anar de casa, una de les preocupacions més grans de la seva mare va ser en què basaria la seva alimentació. I és que, és ben sabut que la reina defensa clarament els aliments saludables.

De fet, quan les seves filles estudiaven a l'escola a Madrid, va ser ella mateixa qui va parlar amb la direcció perquè incloguessin més llegums i vegetals al menú setmanal, evitant per complet els fregits.

Elionor i Letícia amb mascaretes
Letícia sempre ha inculcat les filles la importància d'alimentar-se bé | GTRES

Tot i que al principi això va ser una cosa que va irritar la resta de pares dels altres alumnes, ja que va encarir la quota de menjador, al final van acabar acceptant-ho.

En l'actualitat, sembla que Elionor segueix rigorosament tots els consells que li ha donat la seva mare amb el pas dels anys. És més, fins i tot sembla que ara la futura reina també s'interessa cada cop més en el tema de la dieta saludable.

A més, la reina Letícia també ha defensat sempre la importància de l'exercici físic, cosa que demostra amb el seu mateix cos, així com d'un bon descans. Amb aquests consells, no hi ha dubte que les seves filles estan ben preparades per a la vida un cop surtin de casa.

En definitiva, tenir uns horaris clars pel que fa al menjar pot ajudar, com passa amb Elionor, a no saltar-se'n cap. Això, unit a la inclusió d'aliments sans a la dieta, és el secret de l'èxit a la carrera per mantenir-se saludable.