Primer pla de Lolita Flores fent mala cara

Lolita Flores confirma que torna a ser àvia i revela l'estrany nom

Lolita Flores ha donat la benvinguda a la seva segona neta

Lolita Flores està d'enhorabona. L'actriu s'ha tornat a convertir en àvia per segona vegada després del part de la seva filla Elena Furiase. Nou mesos d'espera que han culminat amb l'arribada al món d'un nou membre al clan Flores.

Tota la família està de celebració, però especialment Lolita que gaudeix al màxim del seu paper com a àvia. Si amb Noah, el seu net gran, es desfeia, ara l'Elena ha donat a llum una nena a qui ha batejat amb un nom molt original.

Lolita Flores dona la benvinguda a la seva segona neta

Fa tot just tres dies, Lolita Flores va rebre una de les notícies que més l'omplia d'alegria. El passat 4 de juliol, naixia la seva segona neta a Madrid quan Elena es posava de part i, per fi, abraçava la seva filla.

Un nou membre que ha creat amb el músic Gonzalo Sierra i amb qui aconsegueixen la parella. Com no podia ser altrament, la cantant i actriu no va trigar a desplaçar-se fins a l'hospital per acompanyar la seva filla.

Muntatge Lolita Flores i la seva filla Elena Furiase
La filla de Lolita Flores dona a llum la seva filla | CatalunyaDiari

L'actriu estava gravant una sèrie per a una plataforma digital quan va decidir deixar-ho per estar al costat d'Elena. Dies abans, l'actriu d'El Internado era a Cadis gaudint dels últims dies abans de sortir de comptes.

Després, es va desplaçar a Madrid per preparar-ho tot davant l'arribada imminent del nadó. Finalment, el part va arribar i tot va sortir d'allò més bé. Només faltava saber el nom amb què batejarien la petita.

Imatge del storie d'Elena Furiase on parla del naixement de la seva filla
La neta de Lolita Flores es diu Nala | Instagram: @elenafuriase

L'interès estava posat en si es diria com algun membre de la família, com el de la besàvia o el de l'àvia, Lola. Tot i això, els feliços pares sorprenien amb un nom totalment inesperat i molt original.

«El 4 de juliol va néixer la nostra nena tan bonica, Nala. Gràcies pels vostres missatges, estem molt feliços! Ja som quatre», confessava.

Tal com va publicar la filla de Lolita al seu compte d'Instagram, la nena es diu Nala i el seu significat és 'reina' i també 'regal'. És d'origen hindú i és conegut per ser el nom de la millor amiga de Simba, protagonista del Rey León.

Lolita Flores deixa enrere els pitjors mesos de l'any

Amb l'arribada de Nala, Lolita Flores torna a somriure. I és que l'actriu no ha travessat pels seus millors mesos després dels seus problemes de salut. «Em va donar un atac de ciàtica molt fort i el metge em va trobar artrosi al còccix i escoliosi a la columna», comentava al Deluxe.

A això se li sumaven uns problemes de visió que li impedien veure amb claredat perquè «se m'ha desprès l'humor vitri». Per sort, s'ha anat recuperant a poc a poc i ha pogut donar la benvinguda al nadó.

Lolita Flores mirant cap a un costat
Lolita Flores ha passat uns mesos molt complicats | GTRES

Per ella, els seus nets han esdevingut el motor de la seva vida i esperava l'arribada de la seva neta amb molta il·lusió. «Estic molt feliç, encantada de la vida, el que m'importa és que vingui bé i que la meva filla estigui bé», explicava.

A la filla de Lola Flores li espera un estiu carregat de molta feina, ja que, a banda dels nous projectes televisius, el paper d'àvia s'ha vist duplicat. Un paper que assumeix amb molt de plaer i, sobretot, amb moltes ganes de gaudir dels petits de la família.

▶️ David Bustamante responde a los rumores y habla de su segunda paternidad

Encara que no tindrà vacances a causa de l'enregistrament de la nova sèrie, la cantant aprofitarà els seus dies de descans per estar al costat de la seva filla. Sí, ja que la idea és ajudar-la amb el nadó i gaudir del seu net Noah, a qui adora.