Rafa Nadal i Xisca Perello

Xisca Perelló reapareix embarassada i confirma els pitjors presagis

La dona de Rafa Nadal no ha tingut més remei que confirmar-ho

No són bons moments per a la dona de Rafa Nadal. Xisca Perelló ha reaparegut recentment en públic amb motiu del campionat de Wimbledon. La seva panxa ja s'aprecia, però lluny d'allò que podria semblar, la mallorquina està més preocupada que mai.

Xisca Perelló, el centre de totes les mirades

Ja ho era molt abans que anunciés que espera un fill amb Rafa Nadal, però Xisca Perelló s'ha convertit en el reclam de la premsa. Des que es fes oficial el seu embaràs, la noia ha preferit mantenir-se al marge. És conscient de l'enrenou que fa que, un dels millors esportistes d'Espanya, es converteixi en pare.

No obstant això, des de l'anunci, Xisca ha evitat les càmeres de televisió tant com ha pogut. Va gaudir d'uns dies de desconnexió amb Rafa Nadal després que el mallorquí guanyés Roland Garros.

Xisca Perelló, la parella de Rafa Nadal, presenciant un partit a Wimbeledon, a Londres.
Xisca, embarassada. | GTRES

Ara, la parella és a Wimbledon disputant ja les semifinals. Com és habitual, Xisca anima Nadal des de les grades i és aquí on hem vist la mallorquina amb molta més panxa.

Tot i això, aquesta nova etapa dos s'ha vist envoltada de problemes per a tots. Xisca està molt preocupada i Rafa Nadal, també.

Xisca confirma els pitjors presagis

És més que evident el vincle tenen que Xisca Perelló i Rafa Nadal. Es coneixen des de fer anys i la mallorquina ha estat el suport del tennista en els seus pitjors moments. Aquesta vegada també hi ha estat, perquè la primera etapa d'embaràs s'ha vist una mica afectada.

El motiu no és altre que l'última lesió que Rafa Nadal ha tingut al camp. Ahir, estava disputant els quarts de final de Wimbledon, un partit complicat que es va torçar quan Rafa va estar a punt d'abandonar.

Enmig de la trobada, un fort dolor a l'abdomen l'obligava a demanar ajuda. Els seus familiars, entre els quals hi havia la seva dona i el seu pare, van animar Rafa perquè abandonés, però va acabar guanyant el partit.

«Em deien que abandonés, però és difícil abandonar enmig d'un partit, encara que ho vaig estar pensant. D'altra banda, ja he abandonat a la meva carrera. És una cosa que odio fer, així que vaig continuar jugant», va explicar.

Es confirma el pitjor

El marit de Xisca va respondre algunes preguntes després de la trobada i va ser totalment sincer: tant que les seves paraules no han deixat gens tranquils els seus familiars.

Muntatge de Xisca Perelló amb Rada Nadal
Xisca Perelló està molt preocupada per la lesió de Rafa. | EP / GTRES

«Em sotmetré a noves proves mèdiques. És clar que no soc un d'aquells jugadors que mai no s'ha lesionat. Estic acostumat a tenir problemes físics, a contenir el dolor i a jugar amb problemes», començava.

«Fa uns dies que tinc aquests dolors, però aquest cop va ser evidentment pitjor. Vaig tenir molt més dolor i em va minvar molt més, però vaig aconseguir guanyar el partit. Veurem com va tot durant les pròximes hores», va confessar Nadal.

A l'espera que el tennista pugui disputar les semifinals de Wimbledon, Xisca Perelló és al seu costat. No és la primera vegada que la mallorquina es troba en aquestes circumstàncies i ja sap com animar el seu marit.

Així es van conèixer Xisca Perelló i Rafa Nadal

Ara, la parella és el centre de totes les mirades, però hi va haver un temps en què Xisca va passar totalment desapercebuda. Això sí, l'amor que hi ha entre en Rafa i ella sempre ha estat el mateix.

La parella es va conèixer gràcies a Maribel. Xisca anava a la mateixa escola que la germana de Rafa, per la qual cosa es coneixien des de petits.