Primer pla de Belén Rodríguez.

Belén Rodríguez creu que hi ha un bebè en camí i el seu amic especial ho explica tot

Belén Rodríguez està molt preocupada

Belén Rodríguez ha deixat bocabadada tota l'audiència de Telecinco en explicar que un possible nou embaràs podria haver arribat a la família de Sálvame.

Aquest dimecres 6 de juliol, els col·laboradors d'aquest format vespertí es van reunir a la seva tertúlia diària per comentar l'última hora de Supervivientes 2022.

Primer pla de Belén Rodríguez
Belén Rodríguez s'ha quedat sense paraules. | GTRES

 

Després de parlar sobre la sortida del seu company Kiko Matamoros, Belén Rodríguez i la resta de tertulians van optar per debatre sobre la gran protagonista de l'edició. El que menys esperaven els seguidors del programa era assabentar-se que Anabel Pantoja podria estar esperant el seu primer fill amb la seva nova parella.

Belén Rodríguez encén totes les alarmes

Durant la tertúlia de Supervivientes 2022, Belén Rodríguez no va poder evitar preocupar-se per la seva companya. I és que diversos col·laboradors de Sálvame estan convençuts que Anabel s'ha pogut quedar embarassada dins de l'illa.

La relació de la influencer i Yulen Pereira està fent parlar molt. Després que el mateix Kiko Matamoros assegurés, després de la seva tornada d'Hondures, que no creia en el romanç dels seus dos companys d'edició, la resta de tertulians d'aquest format han desenvolupat una hipòtesi sobre l'estat de la influencer.

Jorge Javier va voler compartir allò que pensa d'Anabel. Al principi, el company de Belén Rodríguez va deixar caure que la cosina de Kiko Rivera podria estar plantejant-se tenir un nadó d'aquí a pocs mesos.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
La influencer podria estar embarassada. | Mediaset
 

Però no va trigar gaire a assegurar que la supervivent podria estar ja embarassada. «No sabem si a l'illa ho han fet o no de manera que es pugui arribar a concebre», va opinar el català.

«Home, allà hi ha preservatius», va assegurar Kiko Hernández. «Totalment, tots els que vulguis», va confirmar a continuació el presentador.

Tot i afegir que «aquests preservatius s'han pogut trencar com tots…». «Hi ha vegades que confies i penses que no passarà res, però sempre que plou, espurneja».

Va ser llavors quan Belén Rodríguez va assegurar que la seva companya hauria de prendre mesures. «Jo crec que Anabel ja s'hauria de fer una prova d'embaràs». «Jo crec que Anabel està embarassada», va deixar anar sense pensar-s'ho el de Badalona.

Belén Rodríguez no entén com Anabel ha fet així les coses

Belén Rodríguez no ha pogut evitar escandalitzar-se després d'assabentar-se de tots els problemes matrimonials que tindrà Anabel després de la sortida de Supervivientes 2022.

I és que, després d'una important confessió que la supervivent va fer als Cayos Cochinos, Sálvame va decidir investigar una mica més en l'assumpte.

Durant l'emissió de Tierra de nadie d'aquest dimarts, 5 de juliol, el programa va emetre una conversa entre la companya de Belén Rodríguez i Ana Luque en què va revelar els plans que vol dur a terme després de sortir del reality.

La tertuliana li va explicar a la seva companya que ha de solucionar tres «assumptes» tot just aterrar a Espanya. «He de fer les tres cosetes que he de fer, que són deu minuts, entres al lloc, firmes, surts i adeu».

Després de veure aquestes imatges, Carlos Sobera es va dirigir directament al defensor d'Anabel per aclarir aquestes paraules.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
La companya de Belén Rodríguez podria tenir greus problemes. | GTRES
 

«Jo crec que les tres coses a què es refereix és el divorci, la segona és arreglar els negocis que té en comú amb Omar i la tercera suposo que serà treure els mobles de casa seva a les Canàries i mudar-se a Sevilla o a Madrid».

Només un dia després, Belén Rodríguez i la resta de l'equip de Sálvame van recuperar aquestes declaracions i van oferir a l'audiència una dada sorprenent.

«La investigació que hem fet obrirà una bretxa importantíssima entre tots dos perquè Omar està al capdavant d'uns negocis que no li agradaran a Anabel», va assegurar Jorge Javier Vázquez.

«A la seva sòcia, perquè són socis», va apuntar Pipi Estrada. «El que ha de fer la sòcia quan surti és plantar-s'hi i fer una auditoria del que tenen en comú».

Però, sens dubte, el que va deixar Belén Rodríguez sense paraules va ser la informació que va donar el presentador a continuació. «Aquest programa sap que Anabel i 'El negro' es van casar en règim de guanys». «Quina barbaritat!», se'l va sentir dir a la periodista.