Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac i les baralles que han convertit la seva relació en un malson

Fidel ha descobert que la seva dona té nous problemes

Fidel Albiac és una de les poques persones que sempre ha estat al costat de Rociíto, mai no li ha fallat. Ha estat més de 20 anys rebent acusacions que no es corresponen amb la realitat, com per exemple, que se n'aprofita. Tot és mentida, realment és un dels millors advocats de Madrid i treballa a un despatx important.

Fidel Albiac, tot i que mai no ha col·laborat amb la premsa del cor, coneix millor que ningú com funciona el negoci. Sap que a la televisió hi ha molta enveja. Per això, la seva dona està tenint tants problemes amb els col·laboradors de Sálvame. Ja ha patit dues discussions que han convertit la seva relació laboral en un autèntic malson.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac sempre ha vetllat pels interessos de la seva dona | GTRES

Fidel ha pres una decisió sense retorn: vol mantenir-se en un segon pla i apartar-se de tot allò que tingui a veure amb l'espectacle. Tot i això, la filla de Rocío Jurado té més força que mai. Per aquest motiu, cada vegada té més presència dins de Telecinco. Ha fitxat pel Sálvame Mediafest, un concurs que ha enfrontat dos companys: Lydia Lozano i Rafa Mora.

Fidel sap que Rociíto va haver de posar-se ferma perquè Lydia Lozano va dirigir unes paraules molt lletges cap a ella i va dir que no era la seva companya. «Jo no parlo de tu en aquests termes quan no et tinc al davant, no sé si és educació o cordialitat», li va retreure Carrasco. La periodista va acabar abandonant el plató de Sálvame i va amenaçar de no tornar perquè no es va sentir acollida per la direcció del programa.

Albiac s'ha quedat sense paraules en descobrir que Rafa Mora està d'acord amb Lydia i que pensa que Rocío no és la seva companya. El valencià ha esclatat contra ella mentre preparava la seva darrera aparició al Sálvame Mediafest i Rociíto no s'ha deixat trepitjar. Segons ha explicat Kiko Jiménez, la filla de 'la Más Grande' ha presumit de tenir més poder que Rafa.

Fidel Albiac està fent un gran esforç

Fidel prefereix estar lluny dels platós, però sap que la seva dona té molts compromisos i s'ha compromès a donar-li suport. Per això visita els estudis centrals de Telecinco amb freqüència, tot i que mai no participa activament en els programes. És possible que estigués present durant la baralla entre Rafa Mora i Rociíto, però aquesta dada no està contrastada.

Imatge de Rocío Carrasco.
Fidel Albiac sap que la seva dona s'ha enfrontat a dos companys | Telecinco

Albiac pot estar tranquil, ja que les xarxes socials no han trigat a donar la cara per la filla de 'la Más Grande'. El públic pensa que té el mateix dret que tothom de participar en el Sálvame Mediafest i l'han convertit en una de les grans protagonistes. En canvi, Rafa no ha tingut una bona experiència. De fet, Jorge Javier Vázquez ha fet broma sobre el seu aspecte físic.

«Tu eres el dels abdominals?», li ha preguntat Jorge Javier al valencià en veure'l sense samarreta. «Era jo, era jo, però no tinc cap mena de complex perquè gaudeixo molt del menjar i de la vida sana», va respondre ell. El valencià no ha tingut una bona experiència després de carregar contra Rociíto, potser no ho tornarà a fer.

Fidel Albiac sap quines són les intencions de Rociíto

Fidel sap que la seva dona no només té suport dins de Telecinco, també hi ha col·laboradors que no volen estar amb ella. El pitjor de tot plegat és que aquesta situació s'ha contagiat fora dels platós i part del públic creu que Rocío s'ha excedit. Tot i això, l'única cosa certa és que Carrasco no té intenció de fer mal a ningú, només vol explicar la seva veritat.

Albiac ha patit en primera persona atacs del clan Mohedano i Rociíto pretén explicar per què la seva família té tant de ressentiment. Està convençuda que tot parteix d'un problema: l'herència que la seva mare va deixar després de morir. La cantant va ser força generosa, molt més del que havia de ser-ho, però els seus germans volien i esperaven més.