Rocío Carrasco fumant al carrer

Assenyalen Rocío Carrasco per deixar «a la vora de la mort» a Raquel Mosquera

L'exdona d'Antonio David ha destrossat a tots els seus enemics i ha posat en risc la salut del seu pare i de Mosquera

El programa d'Emma García ha donat una notícia d'última hora que posa en dubte les declaracions que es van donar en el documental de Rocío Carrasco. Raquel Mosquera, dona del seu pare, ha estat ingressada per una forta recaiguda en la seva malaltia.

La perruquera més famosa de la televisió pateix un trastorn de bipolaritat i ha de tenir molta cura amb les informacions que puguin alterar el seu estat anímic. Fa quinze dies que està hospitalitzada en un centre de Madrid.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El seu entorn ha intentat mantenir el secret, però un equip de periodistes de 'Viva la vida' ha esbrinat tots els detalls. Un íntim amic de la madrastra de Rociíto ha parlat amb la premsa per aclarir tots els rumors que estan circulant en els últims dies.

Tot fa pensar que aquest nou brot és més greu del que sembla, ja que els metges es neguen a donar-li l'alta. A més, s'ha produït poc temps després de la seva última recaiguda, així que les conseqüències podrien ser molt greus.

Alguns col·laboradors volen deixar clar que l'estat de salut de Raquel no té res a veure amb Rocío. Tot i que Rocío ha fet acusacions molt greus sobre la dona del seu pare, la situació de la pacient ja era delicada abans del documental. 

Raquel és un personatge que compta amb l'afecte del públic perquè sempre ha estat sincera i propera. Ha participat en diversos programes de televisió i sempre ha sortit guanyadora de tots els escàndols en què s'ha vist implicada.

Les xarxes socials no han trigat a solidaritzar-se amb ella. Certs usuaris de Twitter acusen Rocío de «deixar a la vora de la mort» a Raquel.

No obstant això, hem de deixar clar que la malaltia de Raquel no està relacionada amb la seva fillastra. Va tenir el primer brot fa molt de temps i ha recaigut més d'una vegada abans que Rociíto tornés a la televisió.

José Ortega Cano, una altra víctima de l'huracà mediàtic

La relació entre l'exdona d'Antonio David Flores i la senyora Mosquera mai ha estat bona. Les dues asseguren que van tenir molt bona relació durant uns anys, però tots els periodistes garanteixen que mai han sentit afecte l'una per l'altra.

El mateix passa amb Ortega Cano, un altre dels grans damnificats del polèmic documental. Carrasco ha assegurat que la seva mare es va equivocar quan va decidir casar-se amb ell, ja que no va ser una «decisió encertada».

Ortega Cano va haver de sotmetre's a una operació d'urgència i el seu entorn s'ha preocupat molt. No és just que Rocío carregui amb la responsabilitat d'aquesta notícia, però és cert que les seves declaracions no han ajudat gens en la salut del seu pare.

La situació de Raquel és semblant, ja que ella ha estat una de les víctimes col·laterals de 'Contar la verdad para seguir viva'. Actualment tenen problemes legals, ja que en el passat Rocío va fer declaracions que suposadament van atemptar contra el seu honor. Hi ha la possibilitat que hagi de pagar una alta quantitat de diners com a indemnització.

No podem oblidar que Raquel està travessant certs problemes econòmics. Segons explica, el seu negoci no funciona i ha hagut de posar la seva casa a la venda.

En cas de ser condemnada, tindria molts problemes per enfrontar-se a la situació. És més, podria ser que la tensió acumulada li hagi provocat el brot de bipolaritat.