Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

Atac cruel a Mila Ximénez: «Surt de l'hospital amb perruca»

Les xarxes socials es fan ressò de les imatges de la col·laboradora sortint de la seva última quimio

La col·laboradora més polèmica de 'Sálvame', Mila Ximénez, porta uns mesos lluitant contra un càncer de pulmó. I tot i que en moments puntuals es deixa caure pel programa, el seu estat de salut és molt delicat. Per sort, té tot el suport de la seva família, que l'acompanyen a totes les seves químio i, per descomptat, el dels seus companys de professió.

Cada vegada que la tertuliana torna a plató o parla per a la premsa, confessa que la quimioteràpia està sent molt dura. Està físicament feble, però, com ella mateixa explica, mentalment forta. Però la seva força mental no és suficient per a tot l'esgotament que suporta el seu cos.

«Porto al llit gairebé un mes, sé que la gent estava preocupada. No puc ni pentinar-me perquè em cau el cabell. Tot es decideix d'aquí a dues setmanes, vull treballar. S'ha complicat una de les zones. Em faran un TAC i depenent del resultat prendré una decisió. O continuar amb la químio, o decidir que jo no vull seguir vivint així. El que m'ha passat aquest mes no és vida. No tinc cos. Tinc molta força, però cada vegada em costa més aixecar-me», comentava en la seva última intervenció a 'Sálvame'.

Aquest dimarts passat les càmeres captaven Mila Ximénez acompanyada de la seva família a la sortida de l'hospital després de la seva última químio. La periodista caminava lentament agafada del braç del seu germà, i els altres familiars es mostraven simpàtics amb les càmeres. Les xarxes socials, sobretot Twitter, es feien ressò d'aquestes imatges i fins i tot hi havia comentaris fora de lloc sobre la seva nova aparença arran del tractament. De fet, s'ha especulat amb què ja porta perruca.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Sembla una perruca perquè l'última vegada no estava així aquest cabell»

Un usuari de Twitter advertia en el seu compte personal que, com tants malalts de càncer, Mila ha perdut cabell, cosa que ella mateixa va confessar, i s'estava protegint el cap amb una perruca. Aquests són el vídeo i la fotografia que ha compartit:

«Sembla una perruca perquè l'última vegada no estava així aquest cabell»: amb aquestes paraules acompanyava el tuit, i amb la fotografia de Mila Ximénez acabada de sortir de l'hospital. Un comentari desagradable del qual, de moment, la col·laboradora probablement no té constància i del qual tampoc s'ha pronunciat al respecte.

Si Mila porta perruca és una cosa normal, i si realment ha hagut de recórrer-hi, el més segur és que ho faci públic per donar encara més visibilitat a aquesta malaltia tan comuna a Espanya.

Segons sembla, després de la seva químio, Mila menjava en un restaurant a prop de casa amb els seus germans Manolo i Concha i la seva filla Alba. Ells són el seu principal consol en aquests moments tan difícils.

Així mateix, Jorge Javier Vázquez és un dels millors amics de la col·laboradora i un dels seus suports més importants ara mateix. De fet, sempre han estat units i quan Jorge va tenir l'ictus ella va estar al seu costat en tot moment. També ho són, però, molts altres col·laboradors de Telecinco.

El que més xoca de Mila és com afronta la decisió de seguir o no el tractament, recordant sempre la renúncia que va fer Rosa Maria Sardà: «Prendré una decisió. M'agrada viure, però amb qualitat de vida. Ho tinc dit. Si em diuen que viuré tant temps, m'organitzo la vida. Estic preparada. Veient la foto del final de Pau Donés sé que fins a això no arribaré. Amb tubs, ni de conya. Ho juro per la meva filla Alba. S'ha acabat el tractament i el que duri. No continuaré». La periodista, tot i estar forta mentalment, està farta del càncer. Això sí, tant els espectadors i fans de Mila Ximénez, com els seus 'haters', li desitgen una recuperació total per poder tornar a gaudir-ne en directe.