La reina Letícia durant una reunió amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Madrid, 1 de septembre de 2020

L'atac sense precedents de Sofía Suescun a la reina Letícia

La monarca ha rebut diverses crítiques

Els vestits de la reina Letícia sempre han estat en el punt de mira de molta gent. La gran majoria d'ells són experts en moda o periodistes dedicats a aquest àmbit, que tant li agrada a la dona de Felip. El que Letícia Ortiz no s'esperava és que algú com Sofía Suescun critiqués la seva manera de vestir i els seus hàbits amb la roba. L'actual col·laboradora de 'Ya es mediodía' ha parlat sobre la monarca.

En els últims mesos Letícia està mostrant un fons d'armari de baix cost i això l'ha convertit en una reina catalogada com 'la que menys es gasta en la seva roba'. Ja no només això, sinó que en diverses ocasions la monarca no ha tingut cap problema en repetir vestit.

No és cap novetat veure com la dona de Felip recicla els seus propis vestits. Ara bé, això no ho ha fet sempre, ja que quan era princesa sempre estrenava nous models.  Aquesta nova tendència de Letícia Ortiz ha generat elogis de molts, que veuen en ella una persona molt més propera i conscienciada amb les marques petites de baix cost. No obstant això, Sofía Suescun s'ha atrevit a criticar la reina d'Espanya.

La nova detractora de Letícia Ortiz

La guanyadora de 'Supervivientes' ha parlat obertament del que opina dels 'looks' de la dona de Felip a 'Ya es mediodía'. La jove ha confessat que no li agrada el que ha fet la monarca. «Jo sempre que vaig a un esdeveniment porto roba nova», ha dit, llançant una indirecta a Letícia, que en el seu últim acte oficial ha repetit roba.

Per si no n'hi hagués prou, la filla de Maite Galdeano ha seguit criticant els 'looks' de la reina. «Crec que va anar massa clàssica», ha afegit en 'Ya es mediodía', demostrant que no li agrada gens com està vestint últimament la dona del rei Felip. Sofía Suescun creu que Letícia hauria de lluir nous models en totes les seves aparicions públiques. La resta de col·laboradors s'ha posat les mans al cap després de veure aquest atac de sinceritat de la col·laboradora.

A partir d'ara caldrà acostumar-se a veure la monarca repetint model, ja que des que va finalitzar el confinament, ha utilitzat diversos vestits en més d'una ocasió. La Casa Reial està d'acord amb aquesta nova tendència, ja que volen remarcar la proximitat i la humilitat que té la monarca.