Fotografia d'una persona configurant el televisor

La plataforma per veure 40 canals, sèries i pel·lícules totalment gratis

Ja està disponible per a tot Espanya

'Pluto TV' aterra a Espanya de la mà de ViacomCBS Networks International, que va anunciar aquesta nova plataforma el passat 8 de novembre de 2020. Es tracta de la primera AVOD (advertising-based vídeo on demand) del mercat espanyol, una plataforma que engloba contingut en línia, com els canals convencionals, com Telecinco, Antena 3, La Sexta, La 1 o Cuatro, i una sèrie de continguts a la carta per veure quan l'espectador desitgi.

Des del 26 d'octubre, 'Pluto TV' està disponible per a tot Espanya. La plataforma ofereix nombrosos continguts als seus usuaris. Per veure el contingut de 'Pluto TV' serà necessari tenir connexió a internet i es podrà veure a través del web www.pluto.tv, Apple TV, Android TV o Amazon Fire TV. Si tens una Smarth TV, tan sols hauràs de descarregar-te l'app, com és el cas de Netflix, HBO, Movistar o Amazon Prime Vídeo, i accedir-hi.

'Pluto TV' comptarà amb 40 canals exclusius i tematitzats amb cinema, sèries, programació infantil, 'realities', esport i 'gaming', i milers d'hores de contingut. A poc a poc s'aniran sumant nous canals a l'oferta, arribant a 50 quan acabi l'any 2020 i un total de 100 quan acabi 2021. A més, inclou un extens catàleg de continguts de vídeo 'on demand'. En la seva posada en marxa, més de 20 socis com All3Media, Endemol Shine, Fremantle o Lionsgate, entre d'altres, ofereixen el seu contingut a Pluto TV Espanya.

Milers d'hores de contingut i canals temàtics a 'Pluto TV'

El canal Pluto TV Cuina amb el programa '5 ingredients' del reconegut xef anglès Jamie Oliver, i el canal Comedia Made in Spain amb el programa 'Central de Còmics', el programa de producció pròpia de Comedy Central, són dos dels confirmats fins al moment.

Ja se sap que hi haurà canals temàtics amb emissió 24 hores d'un sol producte, com 'Curro Jiménez' o 'Ana y los Siete', oferint sèries com 'Arcángel', 'Freaks and Geeks', 'Taken', 'Las reglas del juego, 'The Wire', 'The Hour', 'Los asesinatos de Midsomer', o 'Andrómeda'. Pel que fa a pel·lícules, s'oferiran 'Dreamgirls', 'Alfie', 'Algo pasa en Hollywood', 'Los mercenarios', 'Mientras duermes' o '[Rec]'.