Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

Chabelita trenca el silenci i dona per fi tots els detalls del millor moment de l'any

La jove ha revelat com ha estat la seva petició de mà a 'El programa de Ana Rosa'

Fa uns dies, Isa Pantoja i Asraf Beno confirmaven, després de diversos mesos de rumor, que el casament és oficial. La feliç parella ha donat la notícia enmig de l'escàndol protagonitzat per Kiko Rivera i les seves suposades infidelitats a Irene Rosales

Isa Pantoja vol casar-se a Marràqueix

La petita del 'clan' Pantoja ha volgut anar una mica més enllà i no ha dubtat a revelar com va ser la petició de mà i fins i tot ha destapat quina serà la primera cançó que se sentirà a la cerimònia: 'La muchacha turca', de Hakim Bouromane.

Asseguda a 'El programa de Ana Rosa', la jove va revelar com havia estat la petició de mà d'Asraf. Segons va explicar, Isa Pantoja i Asraf es trobaven de vacances en el complex arqueològic de Medina Azahara, quan el model va decidir demanar-li matrimoni a la filla d'Isabel Pantoja. «Ets la dona de la meva vida, vols casar-te amb mi?», li preguntava Asraf agenollat. Molt emocionada, Isa Pantoja recordava aquest bonic moment que, sense dubte, guardarà per sempre en la seva memòria.

Malgrat que al principi la família de la televisiva no aprovava que Asraf formés part de la vida d'Isa, sembla que finalment el model ha aconseguit guanyar-se l'afecte de la cantant i del Dj. Això sí, abans que surtin rumors sobre una possible ruptura entre tots dos al cap de pocs dies de la petició de mà, Isa Pantoja ha volgut deixar clar que no porta l'anell de compromís perquè «m'està gran, tinc els dits molt petits, i l'he dut a arreglar».

La jove també ha reconegut que li encantaria casar-se a Marràqueix, lloc de naixement d'Asraf, però «tal com estan les coses» no sap si celebrar-ho allà. Ara bé, la jove té molt clar que no serà un casament religiós i se l'imagina a l'estil 'Las mil y una noches'.

En explicar el moment de la seva petició de mà amb pèls i senyals, la jove ha reconegut que tenia un vídeo de la petició de mà, però preferia no mostrar-ho públicament per respecte als difícils moments que està vivint el seu germà. La família Pantoja està molt contenta amb la decisió i no han dubtat a felicitar-los públicament, deixant clar que els seus polèmics comentaris cap al que va ser concursant de 'GH VIP' han quedat en el passat.