Marta López al plató de 'Sálvame'

Marta López revela la nit d'amor que va passar amb un cantant internacional

Ho ha explicat en el programa 'Ya es mediodía' de Telecinco

Sembla que Marta López només està a la televisió per parlar de la seva vida sentimental. Primer, ho va fer sobre la seva relació amb Alfonso Merlos, que li va ser infidel davant de tot Espanya. I després va parlar sobre la seva actual història sentimental amb Efrén Reyero. Doncs bé, ara ha decidit revelar que va tenir una nit 'boja' al llit amb el famós cantant Enrique Iglesias.

Marta ho confessa

Al programa 'Ya es mediodía', on treballa com a col·laboradora, és on l'ex concursant de 'GH' ha explicat que va passar una nit amb Enrique, el fill de Julio Iglesias i Isabel Preysler.

Segons Marta López, quan tenia divuit anys, estava a Marbella i va sortir de festa amb una amiga. Van conèixer a Enrique i al seu germà, Julio José, que no van dubtar a convidar-les al xalet que tenia Preysler amb el seu marit d'aquell moment, Miguel Boyer. Així, Marta López ha explicat que «ens vam banyar a la piscina. Ella va sortir a dir alguna cosa. Tenien un apartament a la mateixa parcel·la i ens vam quedar allà».

No obstant això, el moment més especial per a la col·laboradora va arribar després. Es va produir quan «la meva amiga es va quedar dormint amb Julio José i jo amb Enrique». Això sí, ha reconegut que «en el meu llit no hi va haver res de res, en l'altre sí». En concret, ha explicat que només «vam dormir junts. Jo aprofitava i m'apropava una mica».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicació compartida per Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) el

Els espectadors de 'Ya es mediodía', després d'escoltar la confessió de Marta en televisió, no han dubtat a opinar sobre els fets. Així, han deixat missatges en el compte de Twitter del programa posant en dubte el seu testimoni. D'altres, però, han criticat que no deixi de presumir de les seves relacions sentimentals.

En concret, entre aquests comentaris han destacat alguns com ara els següents:

  • «Això no s'ho creu ningú. Ella té quaranta-set anys, els compleix al gener, i Enrique acaba de fer 45. Si ella tenia divuit anys, ell era menor. A aquesta no la crec jo. Credibilitat 0%. Ja no sap com cridar l'atenció».
  • «Quina llàstima que sempre expliqui amb qui va estar!».
  • «Quina tia més pesada! Sempre explicant les seves batalletes. Ja té més programes per parlar».
  • «Que fantasma, patètica».

Sigui com sigui, el que està clar és que Marta López ja té nou tema per parlar i ser protagonista a 'Sálvame' o a 'Sábado Deluxe '.