IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ataquen a María Patiño en un supermercat

La col·laboradora va confessar a 'Sálvame' la topada que va tenir amb una espectadora cabrejada amb el programa

María Patiño al plató de 'Sálvame'
María Patiño va relatar com va ser atacada per una dona mentre feia la compra | Telecinco

La periodista i col·laboradora de Telecinco María Patiño, va aixecar un gran enrenou aquest dimecres 15 d'abril a 'Sálvame' en explicar un trist episodi en el qual es va veure embolicada fa pocs dies a la capital d'Espanya.

La col·laboradora gallega va decidir explicar què li va succeir després que Jorge Javier Vázquez fes públiques les seves inquietuds per l'avenir de la societat després de la pandèmia del coronavirus: «Em preocupa molt què passarà amb tot això quan acabi. Els ànims estan molt crispats i la societat molt polaritzada», afirmava una impactada Patiño.

Després d'aquestes paraules, el presentador del magazín de Mediaset va instar la periodista perquè expliqués l'atac que va rebre fa uns dies d'una espectadora enfadada en un supermercat. «Era senyora que estava molt enfadada amb el programa, amb nosaltres, amb Jordi i amb mi. Es va abalançar a sobre meu i em va tirar el carro de la compra», va confessar Patiño davant la sorpresa majúscula de la resta de col·laboradors.

Patiño va preferir no encarar-se amb la dona

«Va venir a insultar-me perquè se suposa que per a determinades persones, si no defensem els seus ideals o no actuem en la línia que ells consideren, estem fent un flac favor a la societat», va relatar la presentadora de 'Socialité', que va optar per no encarar-se amb la dona: «Al final, em jutjaran a mi si actuo malament. En aquell moment estava escoltant la ràdio, i per no assabentar-me molt bé del que em deia i per no escalfar-me, vaig seguir amb la ràdio», afegia Patiño.

Després d'explicar aquesta lamentable anècdota, Patiño va acabar la seva història afirmant que «amb independència que ens equivoquem en determinades apreciacions amb el que està passant actualment, la paraula 'tolerància' em sembla fonamental. No es pot exercir aquesta violència al carrer, perquè així no anem enlloc», va finalitzar la col·laboradora, que va aclarir que també hi ha molta gent que li agraeix el seu treball a 'Sálvame'.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari