Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Jorge Javier amb cara d'espantat i el rostre pixelat d'un col·laborador de Sálvame

L'audiència de 'Sálvame' no dona crèdit: exigeix el seu acomiadament en ple directe

'Sálvame' torna a oferir una tarda de molta tensió

Salvame no deixa de donar sorpreses als espectadors, cada tarda es viuen moments de certa tensió al plató. Això arriba fins al punt que els mateixos presentadors són capaços de demanar l'acomiadament per als companys.

El que pot començar com una broma arriba a convertir-se, de vegades, en una situació una mica incòmoda per a alguns. A l'espai de Telecinco donaven la benvinguda fa uns dies Cristina Porta com a nova col·laboradora. Tot i això, no entrava amb bon peu després d'embrancar-se amb diverses tertulianes com Gema López, María Patiño o Lydia Lozano.

A Sálvame, com sol ser habitual, intenten treure profit de tots aquests enfrontaments. Adela González, que fa menys d'un any que està en el format, va fer un comentari sobre la seva nova situació al programa després d'aquesta incorporació. «Jorge, ja no soc la nova perquè ha arribat Cristina Porta», va dir la basca. D'alguna manera feia veure a Jorge Javier que s'havien produït novetats durant la seva absència. Cal recordar que va estar un parell de setmanes sense anar al seu lloc de treball.

Durant aquest temps ha aprofitat sobretot per promocionar el seu llibre i descansar, però sembla que també ha tornat amb les piles carregades i disposat a no mossegar-se la llengua. Ha recordat que «Cristina Porta és col·laboradora, per ara», augurant-li possiblement poc futur a l'espai.

Foto de 'Sálvame'
Sálvame va tornar a viure un moment de certa tensió al plató | Telecinco

Adela González va afegir: «Bé, ara com ara, mai se sap». Però com sol ser habitual al badaloní, també li va voler enviar un encàrrec a la seva companya de presentació. «Jo de tu... Tingues en compte que si hagués de marxar algú series tu, que ets l'última», va recordar. Sense cap objecció li va deixar anar aquest comentari que va ser considerat per alguns d'innecessari.

Sálvame va afrontar una renovació

Sálvame s'ha desprès en els darrers mesos de diverses presentadores. L'únic que és intocable al capdavant del format és Jorge Javier, que sembla tenir la clau de l'èxit, però la periodista basca va reaccionar a les paraules del català.

«No passa res, en aquest programa, a la tele i a la vida en general, hi ets ara i demà no hi ets», admetia ella. El seu company va intentar aprofundir més en la ferida i va explicar que sempre li quedaria la possibilitat de «concursar en Supervivientes». Però Adela va confirmar que «serà que no».

Ell va afegir que «m'agradaria veure't a la palapa». Però «Jo crec que és millor Cristina Porta a Supervivientes», li va contestar la basca. Considerava que «lluiria molt millor els biquinis, ficaria més canya». No obstant això, aquesta resposta no va convèncer el presentador. «Ui, ui, això és poc soror, eh», va criticar.

Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Adela González
Jorge Javier Vázquez recorda a la seva companya que va ser l'última en arribar al programa | ESPAÑA Diario

Sálvame ja porta uns quants presentadors

Sálvame ha patit una autèntica revolució en el darrer any pel que fa a conductors del format. L'arribada d'Adela González va suposar la sortida de Carlota Corredera i Paz Padilla. També s'hi han fet un lloc Terelu i María Patiño.

Un altre dels que ha deixat la presentació ha estat Kiko Hernández. Era habitual que es posés al capdavant del programa en algunes ocasions, però fa molt de temps que no exerceix aquesta funció.

El que queda clar és que entre els dos presentadors de l'espai de Telecinco hi ha molta complicitat. Amb el temps s'han anat entenent millor i fins i tot s'atreveixen a fer broma i llançar-se pulles de tant en tant.

Salvame, però, segueix registrant unes dades d'audiència força discretes, els costa molt recuperar els resultats d'abans. L'audiència els ha anat donant l'esquena davant del poc atractiu dels continguts que presenten últimament.