Foto de Belén Rodríguez a 'Sálvame'

Belén Rodríguez passarà Nadal amb gent que no li fa bé

Rodríguez ha denunciat La Fábrica de la Tele

Belén Rodríguez està passant un moment molt convuls i no té oportunitat de demanar ajuda als seus antics amics. Kiko Hernández i Jorge Javier Vázquez li han donat l'esquena i asseguren que durant un temps no volen tornar a saber res d'ella. Kiko ha anunciat que la seva antiga amiga ha comès un gran error: denunciar la productora de Sálvame.

Rodríguez no pot treballar a Telecinco i ningú no sap com es manté, però sí amb qui comparteix el seu temps. A Sálvame consideren que Rodríguez és al costat «de gent que no li fa bé», per això hi ha tanta preocupació. Carmen Borrego recalca que la periodista té molta personalitat i que no es deixa manipular, però reconeix el perill.

Primer pla de Belén Rodríguez.
Belén Rodríguez està molt ofesa amb els seus | GTRES

Belén, segons insinua Kiko Hernández, es deixa aconsellar per amics que només busquen polèmica. Per aquest motiu li hauria enviat missatges ofensius, també seria aquesta la raó per la qual ha demanat La Fábrica de la Tele. Hi ha alguna cosa més: mai no ha tingut bona relació amb David Valldeperas, director de Sálvame, per això vol que tanquin el programa.

Belén passarà Nadal, segons expliquen els seus antics companys, acompanyada dels seus amics i dels seus familiars propers. La seva família és impecable, però suposadament té certes amistats perilloses que la podrien estar perjudicant. També s'envolta de bones persones, com ara el periodista Aurelio Manzano.

Belén té molts assumptes pendents i part de les festes de Nadal les passarà parlant amb els seus advocats. Ha denunciat el programa de Jorge Javier Vázquez per assetjament i tot fa pensar que s'acosta una etapa força delicada per a ella. El pitjor de tot és que amb prou feines té suports a la televisió, tot i que sí que hi ha famosos que intenten defensar-la.

Belén Rodríguez se sent assetjada i humiliada

Belén sempre ha presumit de ser una gran periodista i de no parlar de la seva vida privada, de fet els seus problemes van començar allí. Tan bon punt va arribar a Sálvame, la primera vegada que va treballar al programa, li van preguntar per la seva enemistat amb Alessandro Lequio. Ella va assegurar que no tractaria el tema perquè era una cosa privada i no volia creuar certs límits.

Belén Rodríguez fumant
Belén Rodríguez creu del cert que ella té raó | EP

Rodríguez va canviar d'opinió més tard i de mica en mica es va anar convertint en personatge, per això ha concedit tantes entrevistes. Ha arribat a mostrar casa seva a Lecturas, però ara no vol que la Fábrica de la Tele ensenyi la façana del seu domicili. Aquest és el motiu pel qual ha interposat una demanda i ha acusat els seus antics companys de «presumptes assetjadors».

La col·laboradora ha estat un temps desapareguda, no gosava donar la cara perquè la situació era molt tensa. El primer que va fer va ser donar una entrevista al Maestro Joao i després ha sortit de casa al costat d'Aurelio Manzano. Aquest últim té informació per aclarir quina és la situació actual de Rodríguez, però mai no dirà res compromès.

Belén Rodríguez recalca que és ella l'enfadada

Belén no vol que el públic pensi que Jorge Javier i Kiko s'hi han enfadat, vol que se sàpiga que és al contrari. Ha deixat clar que no tornarà a mirar a la cara l'antic concursant de Gran Hermano. Pensa que ha traspassat tots els límits i que no s'ha portat com un veritable amic.

Rodríguez creu que ha aguantat massa, primer va demanar ajuda a la policia i després a la justícia. Ha denunciat i per això no en poden parlar, tot i que segueix generant molt d'interès.