Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Sonsoles Ónega

L'enxampada a Sonsoles Ónega deixa clar de quin costat està

Sonsoles Ónega debat el tema d'aquesta setmana al plató

El programa de Sonsoles Ónega, Y ahora Sonsoles ha tornat a ser protagonista aquesta setmana. L'espai televisiu ha tornat a debatre el tema de Carlos Navarro i el seu parador desconegut. Un tema que sembla que cada vegada està més a prop del final i que fa uns quants dies que és el tema d'obertura.

Sonsoles Ónega ha debatut tota la informació que està arribant sobre el cas. Pel que sembla, els Mossos d'Esquadra ja tenen força dades sobre el parador de Carlos, i només queda esperar per detenir-lo.

Un tema que ha revolucionat el plató de Sonsoles Ónega a causa de la seva importància; es tracta d'un home força perillós que és al carrer. A més, una col·laboradora del programa ha encès més encara la metxa del cas, fent una comparació amb la situació de Rocío Carrasco. Totes dues situacions protagonitzades per dones maltractades.

Sonsoles Ónega ha empatitzat amb ella en tot moment i ha volgut destacar la seva valentia, en considerar-la tot un exemple per a altres dones que estan en la seva situació.

Continua en parador desconegut

Sonsoles Ónega ha debatut aquesta setmana un dels temes més comentats actualment al seu programa. L'autor, Carlos Navarro, 'El Yoyas', condemnat a 6 anys de presó per maltractament a la seva exdona, Fayna Bethencourt, continua en parador desconegut. L'autor ha decidit escapar-se per evitar entrar a la presó tant sí com no. Ja fa diversos dies que se'l busca sense saber encara on és exactament.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega veu com es parla del tema del moment al plató del seu programa | ATRESMEDIA

Aquest cas ha arribat directament fins al plató de Sonsoles Ónega on s'ha debatut la situació actual. El cercle de Carlos cada cop és més petit i cada vegada augmenten més les pistes sobre on podria estar. Els Mossos d'Esquadra continuen a l'espera d'un mínim error per part seva i així poder aturar-lo.

Dos casos similars

Pel que sembla, una col·laboradora del programa conduït per Sonsoles Ónega s'ha atrevit a fer una comparació sobre el cas. Bárbara Royo ha comparat el cas de Fayna, l'exdona de l'autor, amb Rocío Carrasco.

Una situació similar, ja que totes dues van decidir explicar la seva història de maltractament de manera pública. Ambdues de maneres diferents, però amb una mateixa i única finalitat, la seva visibilitat. En el cas actual, la protagonista ho ha fet a través de YouTube, i en el cas de Rocío va ser a través de la seva docusèrie.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco ha fet calaix parlant de la seva família | Mediaset

Sónsoles Ónega ha escoltat totes les opinions, sense perdre's ni un sol detall. A més, s'ha aclarit que Fayna no ha rebut cap quantitat de diners, ja que es nega a comercialitzar amb aquest assumpte. Tota una pulla cap a Rocío Jurado, ja que fer visible la seva experiència li ha sumat uns quants bitllets més a la butxaca.

Una història que no es creu

La companya de Sonsoles Ónega té molt clara la seva posició en aquest assumpte. Bárbara ha comentat la gran diferència entre les dues situacions sense pèls a la llengua. «La diferència entre aquesta història que ens està explicant Fayna i la que ens va explicar Rociíto és que, en aquest cas, hi ha una sentència ferma a favor de Fayna. I del que es tracta és que s'executi aquesta sentència».

Totes aquestes declaracions han deixat sense paraules tant Sonsoles Ónega com la resta de presents. A més, ha continuat amb la seva opinió i ha volgut anar una mica més enllà. Un acte que li ha portat unes quantes crítiques per part dels seguidors de Rocío.

«Jo no tinc per què donar credibilitat al testimoni d'algú que diu que és maltractada. Igual que no tinc perquè donar credibilitat al testimoni d'ell ('El Yoyas'). Jo al que li dono credibilitat és a una sentència ferma que m'he llegit on s'acrediten els maltractaments que va patir Fayna».