Primer pla d'Aitana Ocaña en un photocall

Cepeda descobreix que Aitana té motius de pes per deixar-lo

Els motius ocults que van fer que Aitana acabés

L'última exclusiva de la revista Lecturas sobre la ruptura d'Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau ha estat una bomba que ha provocat l'assetjament mediàtic cap a Aitana.

Aitana torna a estar soltera

La parella ja s'hauria donat més d'un temps al llarg dels quatre anys de relació que han mantingut. Per ara, la relació no ha estat confirmada amb cap foto o cap gest en què es demostri que segueixen junts, com va ser en el cas de principis d'estiu. Llavors es va rumorejar la seva ruptura i, al cap de poc temps, tant la cantant com l'actor van fer unes publicacions a Instagram passant junts les vacances d'estiu.

La causa de la ruptura entre Aitana i Miguel van ser les diferències que tots dos havien tingut al rodatge de La Última, projecte que se li va oferir als dos i a què es van llançar. Sembla que durant el rodatge van tenir unes diferències que no van poder solucionar i els acabava afectant a casa: l'exconcursant d'Operación Triunfo podia seguir amb la seva agenda i els seus concerts mentre que el fill d'Ana Duato havia de rebutjar projectes en què podria haver volgut participar per seguir amb La Última.

Imatge d'Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau posant al 'photocall' de la presentació de la seva sèrie 'La última'
Ana Duato sap que la sèrie que han gravat ha jugat un paper clau a la seva ruptura | Europa Press

Tot just després de l'estrena d'aquesta sèrie, el passat 2 de desembre, es va començar a rumorejar sobre la ruptura, fins que el dia 14 de desembre Lecturas deixava anar l'exclusiva. En ella també es diu que Miguel hauria deixat de viure amb Aitana per anar-se'n de nou amb els seus pares.

Tot això ha causat que els periodistes es preguntin què ha passat amb una de les parelles que semblava ser de les més sòlides entre els personatges públics d'avui en dia. Per buscar respostes molts van acabar envaint la intimitat d'Aitana, que va acabar expressant el seu malestar als reporters del cor.

«Us vull dir una cosa per a tots per favor, i us ho dic amb la mà al cor per veure si em podeu ajudar. No em graveu a casa. Està començant a venir molta gent a les tres del matí. Homes a les quatre del matí i jo estic sola.(...) Tinc molta por».

Sens dubte podem veure Aitana força aclaparada amb tota aquesta situació. També molts fans de la cantant han pogut veure Aitana amb una nova tallada de cabells, cosa que molts d'ells associen a la ruptura amb l'actor.

Miguel Bernardeau i Aitana Ocaña
Miguel i Aitana han trencat la seva relació | Europa Press

Aitana tindria altres motius que desconeixem per trencar amb el seu xicot

Els famosos, tinguin parella o no, ens encanta relacionar-los amb altres persones imaginant que podrien tenir una relació secreta o que s'atreuen mútuament, sent el que coneixem com a shippeig. Des de fa temps s'ha relacionat Aitana amb Sebastián Yatra, ja que tots dos són amics des de fa anys, treballen junts i, fins i tot, han fet diverses col·laboracions.

Els seguidors dels dos cantants han pogut veure que entre Aitana i Yatra hi ha una química innegable, i volen que tots dos formalitzin una relació ara que es dona la situació adequada per començar-la.

Realment, des de la ruptura d'Aitana amb Miguel fins als possibles començaments d'una relació amb Sebastián Yatra són purs rumors, ja que només tenim com a informació una exclusiva, un canvi de look i que la cantant no ha felicitat Miguel pel seu aniversari.

Amb el pas dels dies s'anirà confirmant o desmentint aquest rumor. I començarà per veure si Miguel assisteix al concert d'Aitana el dia 20 de desembre, ja que l'actor no se sol perdre cap dels espectacles i sol acompanyar-la sempre.