Primer pla d'Isabel Rábago.

Isabel Rábago anuncia les novetats de l'embaràs més desitjat

Isabel Rábago ha donat una notícia que sembrarà polèmica

Isabel Rábago ha fet molts mèrits per convertir-se en la cara més destacada de Telecinco i ha aconseguit el seu objectiu. Recentment ha donat una notícia que ha causat impacte: s'acosta tempesta dins una família molt mediàtica. Rábago ha revelat el que va planejar Tamara Falcó per al primer fill, l'embaràs més desitjat de la premsa del cor.

Isabel Rábago maneja moltes dades sobre els personatges del moment i sempre treballa amb les millors fonts informatives. Té molts bons contactes, per això ha descobert els plans que Tamara tenia per al seu nadó: ja tenia elegit el padrí. La marquesa volia que Hugo Arévalo, el seu suposat nuvi actual, fos el padrí del seu fill amb Íñigo Onieva.

Isabel ha parlat amb un testimoni fonamental. Aquesta persona assegura que Íñigo se sent molt ofès amb el seu amic, creu que s'ha saltat tots els codis i que l'ha traït. L'empresari no en vol saber res més d'ell, de fet ja no comparteixen els mateixos grups a les xarxes socials.

Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató
Isabel Rábago té fonts fiables d'on treu la informació | Mediaset

Isabel ha explicat que la situació és força tensa perquè la filla de Carlos Falcó està realment il·lusionada i no ho amaga. Recorda que és soltera i que està en ple dret d'actuar com consideri oportú: no té por de les crítiques. Per això s'ha assegut a El Hormiguero i no ha perdut el temps a desmentir la informació.

Rábago, fent gala de la professionalitat que la caracteritza, vaticina que vindrà una època complicada per a Tamara. Cada cop hi ha més periodistes que estan investigant en la vida del seu xicot i els secrets tenen una vida curta. La revista Semana assegura que és un noi «de bona família» i que té diverses empreses a càrrec seu.

Isabel Rábago vol explicar tot el que sap

Isabel sempre ha destacat per no tenir por de res, per això no li ha tremolat la veu al parlar de la marquesa de Griñón. Ha anunciat novetats del seu embaràs, una notícia que molts periodistes fa anys que persegueixen i no aconsegueixen. La tertuliana assegura que al seu moment va estar a punt de produir-se, però la ruptura ho ha canviat tot.

Rábago ha deixat els seus companys sense alè, però tothom sap que la informació que maneja és completament real. Segons explica, l'ex de Falcó està «cabrejat no, el següent» perquè considera que el que ha fet el seu amic és «una alta traïció». Coneixia Hugo des de fa molt de temps i no s'esperava que anés a jugar tan brut ni a aprofitar-se del dolor.

Foto de Tamara Falcó
Tamara Falcó no ho oblidarà mai | Europa Press

La influencer sap que Íñigo està penedit, però no en vol saber res més. Ha perdonat el que va fer, encara que mai no tornarà a confiar en les seves paraules, per això la reconciliació és impossible. En aquests moments només vol pensar en la seva història d'amor amb Hugo i tot fa pensar que aquesta vegada sí que tindrà un final feliç.

Isabel Rábago té les idees clares

Isabel ha participat en diversos concursos de Telecinco, però no ha traspassat els límits. Alguns l'han volgut convertir en personatge, però ella és una gran professional i s'ha mantingut ferma. El darrer programa per al qual ha treballat ha estat Secret Story i ara ha reprès la seva faceta periodística.

Rábago també s'està formant per convertir-se en advocada, només li queda aprovar un màster. És una bona tertuliana i vol continuar avançant. Les notícies passen a la història, per això, el que ha explicat sobre l'embaràs de Tamara Falcó està causant sensació.