Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rafa Nadal.

El nou i sorprenent negoci que té Rafa Nadal entre mans: «Confio que sigui per sempre»

El tenista mallorquí ha iniciat un nou projecte empresarial

El tenista mallorquí, Rafa Nadal, ha presentat aquesta setmana el nou projecte empresarial en el qual està treballant actualment. Nadal és conscient que la seva carrera professional com a esportista d'elit està finalitzant. És per això que el guanyador de 22 Grand Slams ja té plans de futur per tal de poder mantenir el seu patrimoni i ritme de vida.

Així doncs, Nadal, juntament amb la cadena hotelera Meliá Hotels International, han presentat aquest dijous el nou projecte hoteler ZEL. Aquesta proposta busca crear una nova marca d'hotels vacacionals i d'oci urbà amb essència mediterrània que té previst començar a operar l'estiu de 2023. L'objectiu principal és aconseguir més d'una vintena d'establiments en els pròxims cinc anys en les principals destinacions del món d'Europa, Àsia, Amèrica i Orient Mitjà.

Una aliança mallorquina

El tenista ha assegurat que «no posa límits al creixement de la marca» i declara que la seva exigència d'expansió serà tan alta com la seva exigència esportiva. «Confio que aquest sigui un projecte per a tota la vida, amb il·lusió de créixer espero que progressivament ràpid i per això estic disposat a treballar i esforçar-me igual que ho faig en altres facetes de la meva vida», assegurava el mallorquí.

Per la seva banda el conseller delegat de Meliá, Gabriel Escarrer, ha presentat el projecte conjunt com una aliança mallorquina que aspira a portar l'essència mediterrània per tot el planeta. La relació entre ambdues marques d'origen mallorquí aspira a un creixement internacional potent on el caràcter mediterrani sigui la principal mostra d'identitat. A més, se li sumaran altres col·laboradors aviat que acompanyaran l'expansió en diferents àmbits com la gastronomia, la decoració, el benestar i la tecnologia.

20 hotels en 5 anys

El projecte s'iniciarà amb la transformació d'hotels ja existents, un 80% i el 20% restant seran establiments de nova construcció. A mesura que vagi creixent la proposta l'objectiu és que els percentatges es donin la volta i 4 de cada 5 establiments de la marca ZEL siguin de nova creació. El pla d'expansió preveu la signatura de més de 20 hotels en 5 anys, focalitzant-se en destins amb una clara orientació al turisme d'oci prèmium.

A més a més, el 80% d'aquesta nova marca seran establiments de quatre estrelles superiors, on es concentrarà un turisme vacacional i el 20% restant s'assentarà en ciutats amb un fort component turístic com París, Londres o Nova York, ciutats molt importants en la vida esportiva de Nadal.

Rafa Nadal va mostrar la seva confiança total en l'èxit d'aquest nou projecte i assegura que li suposa l'oportunitat d'aprendre en un món que sempre li ha interessat molt. «Sempre m'he esforçat en què les coses que faig tirin endavant de la millor manera possible», va assegurar l'esportista. Ell mateix espera i confia que tots els clients se sentin feliços en visitar els hotels.