Primer pla de Belén Rodríguez.

Aurelio, l'home que abraça Belén Rodríguez mentre denuncia Telecinco

Belén Rodríguez ha reaparegut enmig de l'escàndol

Belén Rodríguez ha passat a convertir-se en persona 'non grata' dins de Telecinco en qüestió de setmanes. Tot començava arran de l'escàndol que la col·laboradora protagonitzava amb qui fa poc era el seu gran amic, Kiko Hernández.

Des d'aleshores, molts la veuen com una traïdora i ningú ja confia en ella. Un escàndol que obligava Rodríguez a escapar del focus mediàtic.

Primer pla de Belén Rodríguez somrient en un photocall.
Belén Rodríguez continua al punt de mira. | GTRES
 

Almenys, fins ara. La col·laboradora ha reaparegut en el moment més inesperat després d'haver demandat la productora La Fábrica de la Tele.

Aurelio Manzano ha estat el primer que ha aconseguit unes declaracions de part seva, a qui deixava molt clar que no pensava fer cap més declaració.

Això sí, deixava clar que es trobava força bé i recuperada de tot el que havia passat. «No et puc dir res, no és que m'hagi quedat muda ni res, és que no puc parlar», explicava al seu company.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández mig somrients.
La relació entre Kiko Hernández i Belén Rodríguez està trencada. | CatalunyaDiari
 

«No puc comentar res de res. Em sap molt de greu que estigueu aquí amb la pluja, però és que no puc dir absolutament res», insistia Belén Ro davant les preguntes d'Aurelio.

Segons Kiko Hernández, aquesta negativa a pronunciar-se té una clara explicació. «Té demandada aquesta productora que li ha donat feina en els últims 13 anys per tot el que ha passat ara», assegurava.

I és que el col·laborador està fart de tot allò que té a veure amb qui va ser la seva íntima amiga. Fins al punt de dir que se sent fastiguejat.

Imatge d'Aurelio Manzano passejant pel carrer.
El periodista Aurelio Manzano és el gran suport de Belén Ro. | GTRES
 

«Jo no vaig dir que em fa fàstic, no diria mai això d'una amiga», sentenciava. «Vaig dir que em feia fàstic la situació que s'havia generat». Hernández mai no es perdonarà haver obert les portes de casa seva a una persona que ha acabat jugant les seves cartes de la pitjor manera.

Aurelio Manzano, el gran suport de Belén Ro en el seu pitjor moment

«I sobretot que ha compartit molts moments a casa meva amb les meves filles», assenyalava. «Em fa molta pena que ella hagi perdut el contacte amb més gent de la meva família».

La relació entre Kiko Hernández i Belén Ro sembla completament trencada en aquest punt, ja que ella també deixava molt clar que no volia tornar a mirar a la cara el col·laborador.

De fet, davant de la possibilitat que Rodríguez tornés a la televisió, Kiko assegura que no li importaria, però això no implicaria que tornessin a recuperar la seva amistat.

Foto de la col·laboradora Belén Rodríguez amb un jersei de brillantors negre i taronja al plató.
Belén Ro s'estaria plantejant tornar a la televisió. | TELECINCO
 

«Jo puc anar amb Belén Rodríguez a qualsevol plató», comentava sobre això, restant-li importància. «Que després no li dirigiria la paraula a publi? I tant!», assegurava. «Després a publi que no em vingui a buscar», sentenciava. «Si ve amb ganes de guerra, faig la croqueta!», advertia.

Segons Hernández, la situació té tanta magnitud que molta gent no vol tornar a treballar amb ella i insinua que ni tan sols ha explicat un 5% de tot el que sap.

Foto de Kiko Hernández somrient i mirant a càmera.
Kiko Hernández no perdonarà Belén pel que li ha fet. | GTRES
 

Molts menyspreus de Belén que encara no han sortit a la llum i que podrien tacar encara més la seva imatge. «M'he adonat de moltes coses, era la relació més tòxica que he tingut a la meva vida», apuntava Kiko.

I és que el col·laborador se sent manipulat per qui havia estat la seva amiga, que sembla haver-se quedat sense cap suport dins de Mediaset.

De fet, Aurelio Manzano és dels pocs que encara romanen al seu costat, a més de Belén Esteban, que també ha intentat defensar-la.

«No em sembla bé que després d'aquest boom tothom vagi contra ella», opinava la de Paracuellos. «Ha fet coses malament, però tampoc cal, quan l'arbre està caigut, que gairebé tothom se li posi a sobre».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp