L'actriu Emma Vilarasau

El problema que havia portat en secret Emma Vilarasau durant anys: «Em detestava»

L'actriu és coneguda per sèries com 'Nissaga de poder' o 'Ventdelplà'

'Nissaga de poder', 'Majoria absoluta', 'Ventdelplà' i un llarg etcètera. Aquestes tres sèries tan emblemàtiques de TV3, a banda de ser un gran èxit, tenen tres coses en comú: l'actriu Emma Vilarasau. Hem sigut molts els que hem crescut veient a Vilarasau a la televisió. Ha estat i sempre serà una de les grans artistes del panorama català.

Emma Vilarasau, natural de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), és una de les actrius catalanes amb una trajectòria professional brillant. Ha treballat en tots els sectors haguts i per haver. Televisió, cinema i molt especialment teatre. Una enamorada de la interpretació, la qual, cada vegada que puja a un escenari, captiva tot el públic.

Unes declaracions molt dures

Aquest passat mes d'octubre, Vilarasau va reaparèixer a la televisió catalana. Lluny d'interpretar un personatge en alguna ficció, tal com ens té acostumats, l'actriu va ser entrevistada pel periodista Ricard Ustrell a l'acabat d'estrenar 'Col·lapse' de TV3. I ens atreviriem a afirmar que va ser una de les seves entrevistes més íntimes.

Al talk show, van fer un breu repàs dels personatges més cèlebres de la catalana. Qui no recorda la Teresa Clarís de 'Ventdelpà' o la divertida Judith Altimir de 'Majoria absoluta'. Ben segur que en llegir un d'aquests noms, us passa pel cap alguna imatge d'aquestes sèries que ens han acompanyat durant de tant de temps.

L'entrevista dirigida per Ustrell va ser molt emotiva i personal. El que més va sorprendre, van ser unes dures declaracions de la invitada de la nit, les quals van deixar tots espectadors de pedra. «Jo vaig tenir una adolescència molt complicada. No m'agradava gens el meu cos, em detestava bastant», va començar explicant l'actriu.

«Ho vaig passar fatal. I el teatre va ser el meu refugi perquè quan jo pujava a l'escenari jo, ja no era jo. Podia deixar aquella persona que detestava a fora i ser qui volgués. I això a mi em passava, em va ajudar moltíssim», va explicar Vilarasau. 

Inseguretats amb el seu cos

La catalana va afirmar que tota la seva vida ha tingut inseguretats pel que fa al seu cos. Declarava que encara ara, en aquell precís moment, en continuava tenint. «Ens mirem amb la mirada masculina. Aquesta dona de 25 anys, guapa, eternament jove és la mirada dels tios sobre les ties. I estaria bé que les ties deixéssim de tenir-la».

Arran d'aquestes declaracions, l'actriu va fer una reflexió molt interessant sobre les operacions estètiques i la por a envellir. Va assegurar que ella mai es faria cap mena d'intervenció estètica, ja que «envellir ajuda a assimilar que un dia ens morirem. També està bé que s'acabi el teu temps», va concloure.