Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Elionor somrient.

Elionor descobreix que ja no és la favorita després de tornar a Espanya

Elionor té competència i està més a prop del que pensava

Buscar informació dels nostres monarques i la resta de la família és una cosa molt comuna. Segons l'esdeveniment on acudeixin els reis i les seves filles o els escàndols en què es veuen involucrats la resta de familiars, va canviant el focus.

No és estrany que molts ens interesséssim per l'emèrit quan se'n va anar a Abu Dhabi, o decidim buscar al navegador la germana gran del Rei després de la seva separació amb Iñaki Urdangarín.

Imatge d'Elionor i Letícia saludant al carrer
La infanta Sofia està per damunt de la reina Letícia i la princesa Elionor en les cerques web | Europa Press

Doncs, hi ha un membre de la Casa Reial que ha eclipsat la resta sense haver fet res perquè se la busqui a la web. Aquesta és la Infanta Sofia, que ha arribat a eclipsar la seva germana gran, la Princesa Elionor, com els seus pares, el Rei Felip VI i la Reina Letícia.

La princesa Elionor té competència per ser la favorita

Una cosa sí que està clara, la princesa Elionor s'ha allunyat del focus mediàtic. Aquest fet és degut al fet que ara mateix està cursant l'últim any de batxillerat a l'estranger.

A la princesa Elionor només la podem veure quan hi ha actes oficials molt importants als quals ha d'anar o quan passa les vacances amb la família. Després de tant de temps sense veure la que serà la nostra futura reina hauria d'acaparar portades de revistes del cor.

Primer pla d'Elionor i Sofia
Hi ha competència entre la princesa Elionor i la infanta Sofia | GTRES

No obstant això, malgrat el gran afecte que se li té a la primogènita dels reis, la població té una altra persona que podria superar fins i tot l'afecte que se li té a la princesa Elionor.

La filla menor dels monarques ha estat un dels membres de la Casa Reial més buscats aquest any. El millor de tot ha estat buscada sense haver fet absolutament res que fos fora del comú, només la seva presència ha cridat l'atenció de la gent.

Moments en què la germana de la princesa Elionor ha estat la més buscada de tota la Casa Reial

Sembla que quan la infanta Sofia ha superat la resta dels integrants de la seva família, també es trobava l'Elionor en aquells esdeveniments.

Segons Google Trends, la filla menor dels reis ha acaparat més l'atenció als Premis Princesa de Girona d'aquest any.

Tot i haver estat un esdeveniment presentat per la mateixa Princesa de Girona -Elionor- on també hauria de destacar per haver estat la seva primera aparició després de tornar de l'Atlantic College de Gal·les. Va ser la infanta Sofia la que es va emportar tota l'atenció pel seu estil tan marcat.

No només se la va buscar per la seva forma de vestir en aquest esdeveniment, també va ser als Premis Princesa d'Astúries d'aquest any on va cridar l'atenció per sobre de tota la Casa Reial.

La Infanta estaria portant per primera vegada talons quan normalment ella sol portar calçat pla i la seva germana major talons perquè no es noti tant la diferència d'alçada que hi ha entre les dues.

Hi ha altres vegades on s'ha buscat igual les tres dones principals de la Família Reial -la reina Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia-, com quan estaven passant les vacances a Mallorca aquest estiu i van cridar l'atenció pel seu look tan informal i com no tenen problema a integrar-se amb la resta de la població.

És clar que encara que la princesa Elionor sigui l'hereva al tron, la seva germana petita no s'escapa de l'ull públic, ja que les dues germanes encanten la majoria de la gent per la seva senzillesa i per la complicitat que totes dues tenen.