Ramón García amb el logo de El Grand Prix

Les audiències aclareixen si Ramón García durarà molt amb el 'Grand Prix'

Les audiències d'ahir han dictat sentència amb el basc i el programa

Les audiències d'ahir eren molt esperades per conèixer quines van ser les preferències del públic al llarg de la jornada. Però també despertaven curiositat per saber si el 'Grand Prix' seguia conquerint el públic.

Doncs bé, les audiències d'ahir han estat molt clares en aquest sentit, perquè han rebutjat qualsevol mena de dubte. I és que el concurs té una vida llarga al davant a La 1 de TVE.

Les audiències d'ahir revelen si el 'Grand Prix' té futur

Les audiències d'ahir han tornat a deixar de manifest que dilluns a la nit hi ha un espai que està resultant imbatible des que es va estrenar fa unes quantes setmanes. Ens estem referint al 'Grand Prix', que ahir a la nit va tornar a arrasar.

Segons hem pogut comprovar, el concurs, presentat per Ramón García, va aconseguir ser el líder indiscutible del 'prime time' amb un 20,6% de 'share'. I aquest es va traduir que va reunir davant la pantalla 1.719.000 espectadors.

Ramón García amb les bitlles bojes a El Grand Prix
Les audiències d'ahir van tornar a fer líder al concurs de 'La 1' | RTVE

Unes xifres estupendes, davant dels seus rivals. Així, la sèrie 'Hermanos' d'Antena 3 va haver de conformar-se amb un 13,3% i 1.148.000 seguidors. Però pitjor li va anar a la ficció 'Días mejores', de Telecinco, que va tornar a baixar en collir un màxim de 4,1% i 373.000 espectadors.

Aquesta dada de les audiències d'ahir deixa de manifest que La 1 ha encertat plenament recuperant aquest format. Sí, perquè des que ha tornat a la pantalla no ha tingut qui li faci ombra. Per això queda de manifest que el format continuarà en antena i amb ell el seu presentador.

Això sí, no cal obviar que aquesta tercera entrega del 'Grand Prix' va ser la menys vista fins ara. I és que la seva estrena va aconseguir un 26,1% de quota de pantalla i 2.572.000 seguidors. Alhora que el segon capítol va aconseguir un 24,9 % i 2 251 000 espectadors.

Tot i això, malgrat aquesta baixada, deguda potser al mes en què ens trobem, el concurs segueix collint unes dades espectaculars com les audiències d'ahir. Dades que actualment no aconsegueix ningú, tret d'alguna competició de futbol.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Les audiències d'ahir deixen clar què enganxa el públic

Les audiències d'ahir també ens han servit per conèixer que el públic espanyol si està enganxat al concurs és fonamentalment per dos motius. Primer perquè és un format que es pot veure en família. Segon, perquè és molt divertit i fa que grans i nens s'ho passin de valent.

Ahir, per exemple, l'espai va donar diversos moments realment únics, que han estat molt comentats a les xarxes. Entre aquests hi ha, per exemple, la prova de la patata calenta que van disputar Xuso Jones i Ana Morgade. I també l'instant del ventilador que va acabar amb el basc i els convidats per terra o quan un concursant es va enfadar amb la 'vaquilla'.

Precisament per aquest motiu, a Twitter es poden llegir missatges d'internautes exalçant els bons instants i les rialles que els treu el programa cada nit. Exemples són aquests: «Moltíssimes gràcies per treure'm cada dilluns un somriure com quan era una nena» i «Poder veure'l és recordar. Recordar de nou cada estiu de la meva infància».

Wilbur, Cristinini, Michelle Calvó y Ramón García posant a la roda de premsa de El Grand Prix
Les audiències d'ahir han tornat a exposar que el programa triomfa, entre altres coses, com és de divertit | RTVE

«Sí, d'estar jugant tota la tarda al carrer i voler anar-me'n a casa només per veure'l i de negociar amb els meus pares veure'l fins al final», «Encert infinit amb la tornada. Sens dubte, és el millor de l'estiu» i «Necessitem aquest programa tot l'any, no només a l'estiu. És la teràpia que estàvem esperant tots els quarantens», escrivien altres.