Primer pla del futbolista Marc Bartra somrient

Marc Bartra i les imatges que confirmen la seva reconciliació amb una famosa catalana

La parella ho ha compartit a les xarxes socials

No fa ni un any que sortien a la llum els rumors sobre una possible relació entre Marc Bartra i Jessica Goicoechea. Uns rumors que es van fer públic arran d'un descuit de la parella. Van ser vistos públicament agafats de la mà en un concert a Barcelona, uns fets que van fer saltar totes les alarmes i que després, la influencer va desmentir.

El que eren només rumors van passar a confirmar-se a partir d'una publicació que va compartir la parella per error. I és que l'ex del F.C. Barcelona va publicar, per error, un vídeo dels dos junts mantenint una relació afectuosa. Vuit segons van ser els que va durar la imatge, suficients perquè alguns dels milions de seguidors capturessin i compartissin la foto.

Marc Bartra i Jessica Goicoechea junts, de nou

Fa unes setmanes, saltaven les alarmes. Segons el periodista del cor, Abel Planellas, la parella hauria trencat la relació. De fet, tal com els vam informar el passat 20 de juliol, la parella es va deixar de seguir a Instagram. Ara, pel que sembla, després de passar per una breu crisi, la parella s'hauria reconciliat.

De fet, la reconciliació l'ha confirmat la mateixa parella. Després que el passat 1 d'agost, la tiktoker Júlia Elias anuncies que el futbolista i la model s'haurien tornat a seguir a Instagram, la parella ha estat en el punt de mira. 

Ara, després d'uns dies de silenci absolut, la parella ha trencat el silenci. De fet, la mateixa Jessica Goicoechea ha estat qui ha confirmat els rumors de la reconciliació. A través de Tiktok, la influencer i model catalana, ha publicat imatges que confirmen la seva reconciliació.

Així, queden enrere els gests que indicaven que la parella ho havia deixat, ja que, en els vídeos publicats per la influencer, deixen clar que estan junts i, a més, gaudint de vacances. Concretament, Goicoechea ha publicat dos vídeos. El primer és un vídeo format per petits vídeos de la parella en un hotel a la platja, gaudint del mar.

El segon, la parella gaudint d'una petita cala, on s'observen diferents gestos de complicitat, acompanyat d'un cor de color blau, publicat per la influencer. 

Amb tot, sembla que la parella ha decidit deixar enrere el petit malentès i estar units, de nou. Tot plegat mentre el futbolista ha anunciat que tornarà a ser jugador del Betis. Per tant, viurà a Sevilla, més a prop de Goicoechea.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!